BGRegistar.com

ВАРСА ШИПИНГ ООД

Информация

ВАРСА ШИПИНГ ООД

Варса Шипинг ООД е българска компания, учредена през 1992 г. със седалище град Варна.


Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, чиято дейност е насочена в корабното агентиране. Предлага широк спектър от кораборемонтни услуги, свързани с обслужването на плавателните съдове.


От основаването си до днес, фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


Стабилно стъпила на българския пазар, Варса Шипинг се разраства, инвестира в техника, подобрява производствения процес и увеличава капацитета на работа.


През годините на своето съществуване, фирмата е направила ремонт и обновяване на повече от 80 плавателни съдове, главно танкери тип море-река. Разширява дейността си, с направления в областта на корабно агентиране, брокераж, доставка на морско оборудване, дизайн произведения.


Компанията работи професионално и коректно със своите партньори: Prime Shipping LLC, Volgotrans LTD, Oil Marine Groupp Ltd, Enisei Ltd, Peter Gaz LLC, Gazflot, Transflot, Российской акaдемии наук Институт океанологии им.П.П.Ширшова РАН и т.д.


Предоставя на партньори си пълно съдействие, подкрепа и надеждни услуги с интелигентни решения за техните кораби на българска територия.


Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност в областта на морската индустрия. Тяхната мотивация и лоялност - е ключът към растежа и успеха на компанията.


Посредством иновации в работата и лоялност към клиенти и партньори, Варса Шипинг е сред водещите компании на българския пазар.


Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на компанията.

УСЛУГИ

Варса Шипинг ООД предлага следните услуги :

  • Професионални и надеждни плавателни съдове във всички български Черноморски и Дунавcки пристанища, пряко или чрез подизпълнители;
  • Обработка на митнически формуляри, получаване на разрешения и други въпроси, свързани с административните изисквания;
  • Съдове за зареждане на кораби с гориво;
  • Резервни части и доставка на оборудване по заявка в най - кратки срокове на място;
  • Управление на кораборемонта;
  • Предоставяне на цялата необходима допълнителна техника, поддръжка и годишен технически преглед на плавателни съдове.

Контакти

ВАРСА ШИПИНГ ООД

Варна, ж.к. Чайка, бл.200, офис 2
052783061, 052783062, 052783063
052783064