BGRegistar.com

Валога ООД

Информация

ВАЛОГА ООД - производител и износител на бъчви

 

ВАЛОГА ООД е семейна компания, специализирана в производството на бъчви и ферментатори от български висококачествен бял дъб, добиван от Еленския балкан и Странджа планина. 

 

Фирмата се ръководи от г-н Петър Иванов-собственик и неговата дъщеря Стела Иванова - мениджър и собственик.

 

Повече от седем десетилетия ВАЛОГА изгражда репутацията си на производител, утвърдил и наложил се като лидер на българския и международните пазари с годишно производство от над 4000 барела.

 

Продукцията на компанията е насочена към малки и големи винарни, произвеждащи бутикови и скъпи вина по целия свят.

 

Стабилно стъпила на пазара, компанията работи професионално и коректно със своите клиенти и партньори. Изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, поемайки дългия път към успеха.

 

ВАЛОГА развива дейност, отговаряща на изискванията на клиентите относно качество, професионално изпълнение и присъствие на пазарите в страната и чужбина.

 

Осъществява производството си във съответствие със стриктните изисквания на CTB FUT DE TRADITION FRANCAIS/REGLAMENT TECHNIQUE, отнасящи се до производството на бъчви 225 l. Bordeaux Export, 228 l. Burgundi Export, 300 l., 400 l. и 500 l.

 

Фирмата изработва и предлага бъчви с по-малки и по-големи размери: 10 l., 15 l., 20 l., 30 l., 50 l., 100 l., 600 l., 1000 l., 1500 l., 2000 l., 2500 l., 3000 l.

 

ВАЛОГА ООД притежава лабораторен сертификат за съдържание на ценната съставка ellagitannin в дъба, който използва, издаден от Wine Research Institute - Australia, както и признание за техническата иновация за засилване на тази съставка.

 

Фирмата поддържа малки обеми на производство, за да гарантира качеството и устойчивост.

 

Експортирайки понастоящем повече от 90% от своите бъчви, ВАЛОГА присъства успешно на международния пазар. 

 

Радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в своята работа.

 

ВАЛОГА е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в своята област.

 

Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни продукти са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа.

 

Производство

Валога ООД  - производител и износител на бъчви

 

Производство на ВАЛОГА включва селекция и ръчен подбор на екстра фин зърнен български дъб и череша, подправка, препичане и охлаждане на бъчви. Стремежът на компанията е да предостави бъчви, които допълват качеството и стила на виното.

 

Дъбови бъчви


225 литра Бордо износ
228 литра бургундски износ
300 литра
500 литра Tonneaux
225 и 500 литра с TCS
Кръгли и овални бъчви
Малки бъчви

 

Черешови бъчви


500 литра Cherry Tonneaux
Кръгли и овални бъчви

 

Ферментори


Отворен фермент за вино
Винен фермент дъб-стомана


Барел алтернативи


Чипс от дива череша
Дъбови стърготини
Акациеви чипсове
Черешови блокчета
Дъбови блокове
Блокове от акация

 

Контакти

Валога ООД

Трудовец, ул. Цар Освободител № 28
071352082
0878400888, 0878400999