BGRegistar.com

Валога ЕООД

barrique 225 l, cherry barrels, manufacturer oak barrels, manufacturer vat, oak barrels, producer barriques, producer fermentors, producer oak barrels, production barrels, tonneaux 500 l, tonnellerie barriques, tonnellerie tonneaux, valoga, бъчви за качествено и стилно вино, бъчви за ракия, бъчви от селектиран бял дъб, валога еоод, валога еоод трудовец, валога производител и износител на бъчви, висококачествени бъчви за вино, висококачествени бъчви от бял дъб, висококачествени бъчви от череша, висококачествени ферментатори от бял дъб, износ на бъчви, изработване на ферментатори за вино, препоръчан производител на бъчви, препоръчан производител на ферментатори, производител бъчви, производител и износител на бъчви, производител на висококачествени дъбови бъчви, производител на висококачествени ферментатори, производител на висококачествени черешови бъчви, производство на бъчви, фирма износител на бъчви от дъб и череша, фирма производител на бъчви от дъб и череша, фирма производител на ферментатори от бял дъб

Информация

ВАЛОГА ООД - производител и износител на бъчви

 

ВАЛОГА ЕООД е семейна компания, специализирана в производството на бъчви и ферментатори от български висококачествен бял дъб, добиван от Еленския балкан и Странджа планина. 

 

Фирмата се ръководи от г-н Петър Иванов-собственик и неговата дъщеря Стела Иванова - мениджър и собственик.

 

Повече от седем десетилетия ВАЛОГА изгражда репутацията си на производител, утвърдил и наложил се като лидер на българския и международните пазари с годишно производство от над 4000 бъчви.

 

Продукцията на компанията е насочена към малки и големи винарни, произвеждащи бутикови и скъпи вина по целия свят.

 

Стабилно стъпила на пазара, компанията работи професионално и коректно със своите клиенти и партньори. Изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, поемайки дългия път към успеха.

 

ВАЛОГА развива дейност, отговаряща на изискванията на клиентите относно качество, професионално изпълнение и присъствие на пазарите в страната и чужбина.

 

Осъществява производството си във съответствие със стриктните изисквания на CTB FUT DE TRADITION FRANCAIS/REGLAMENT TECHNIQUE, отнасящи се до производството на бъчви 225 l. Bordeaux Export, 228 l. Burgundi Export, 300 l., 400 l. и 500 l.

 

Фирмата изработва и предлага бъчви с по-малки и по-големи размери: 10 l., 15 l., 20 l., 30 l., 50 l., 100 l., 600 l., 1000 l., 1500 l., 2000 l., 2500 l., 3000 l.

 

ВАЛОГА ЕООД притежава лабораторен сертификат за съдържание на ценната съставка ellagitannin в дъба, който използва, издаден от Wine Research Institute - Australia, както и признание за техническата иновация за засилване на тази съставка.

 

Фирмата поддържа малки обеми на производство, за да гарантира качеството и устойчивост.

 

Експортирайки понастоящем повече от 90% от своите бъчви, ВАЛОГА присъства успешно на международния пазар. 

 

Радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в своята работа.

 

ВАЛОГА е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в своята област.

 

Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни продукти са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа.

 

Производство

Валога ООД  - производител и износител на бъчви

 

Производство на ВАЛОГА включва селекция и ръчен подбор на екстра фин зърнен български дъб и череша, подправка, препичане и охлаждане на бъчви. Стремежът на компанията е да предостави бъчви, които допълват качеството и стила на виното.

 

Дъбови бъчви


225 литра Бордо износ
228 литра бургундски износ
300 литра
500 литра Tonneaux
225 и 500 литра с TCS
Кръгли и овални бъчви
Малки бъчви

 

Черешови бъчви


500 литра Cherry Tonneaux
Кръгли и овални бъчви

 

Ферментори


Отворен фермент за вино
Винен фермент дъб-стомана


Барел алтернативи


Чипс от дива череша
Дъбови стърготини
Акациеви чипсове
Черешови блокчета
Дъбови блокове
Блокове от акация

 

Контакти

Валога ЕООД

Трудовец, ул. Цар Освободител № 28
071352082
0878400888, 0878400999