BGRegistar.com

ВАЛЕРИЙ С И М ГРУП АД

Информация

ВАЛЕРИЙ С И М ГРУП АД

Фирма ВАЛЕРИЙ С И М ГРУП АД е създадена през април 1992г., под името КФ ВАЛЕРИЙ, с основна дейност внос и търговия с професионални и хоби инструменти.
При първите стъпки, които прави фирмата, персоналът се състои от 4 души, а артикулите наброяват едва 100 позиции.

 

 

Активното проучване на потребителското търсене и предпочитания, предлагането на широк асортимент от качествени, надеждни и съобразени с най-новите технологични постижения продукти, превърна Валерий С&М Груп АД в предпочитан търговски партньор.
Продуктовата гама, предлагана от нас надхвърля 10 000 артикула и включва електроинструменти, механични инструменти, градинска техника, строителна химия, предпазни средства, заключващи системи и обков, измервателни инструменти.
 
Много български производители оцениха търговското партньорство на Валерий С&М Груп АД.


Наред с това, като един от основните вносители за България на професионални и хоби инструменти, машини и консумативи, за да представя продукцията им на българския пазар, на Валерий С&М Груп АД се довериха производители от Австрия, Италия, Русия, Германия, Франция, Украйна, Полша, Великобритания, Турция, Дубай, Индия, Китай, Тайван.
Географската карта на търговските контакти на компанията доби широки граници, а тенденцията е към още по-категорично разширяване.


Високите качествени показатели и функционалната ефективност на продуктите спечелиха доверието на българския потребител.


Валерий С&М Груп АД зае свое трайно и авторитетно място на пазара.
Повече от 20 години Акционерно дружество Валерий С&М Груп налага своето активно пазарно присъствие.


В условията на засилена конкуренция, компанията постигна висока степен на познаваемост не само за целевите търговци, но и за масовия потребител.
 

 
Нарастващият интерес към асортимента и промяната в търговската политика чрез изграждане на дистрибуторска мрежа изведе на по-високо стъпало корпоративния търговски процес.


На територията на всеки областен град има активно присъствие дистрибутор на Валерий С&М Груп АД.
 

Контакти

ВАЛЕРИЙ С И М ГРУП АД

Труд, ул. Строевско шосе 3
029423450
0888524775, 0888608878