BGRegistar.com

ВАЛЕЛЕКТРИК

Информация

ВАЛЕЛЕКТРИК

 

 

 

Фирма ВАЛелектрик ООД е основана през 1999 г. в град Варна. През годините на своето съществуване фирмата се развива в две основни направления:

 
- търговия с електрически апарати за защита и управление, електроинсталационни и електромонтажни материали;  

- разработване и производство на индустриални електрически табла и съоръжения НН за електроразпределение и за управление на машини и процеси в промишлеността, в това число и на типово изпитани табла xEnergy.  


В настоящия момент фирма ВАЛелектрик ООД има представителства (офиси и магазини) в осем областни града - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Враца, Русе и Велико Търново. С развитата си регионална мрежа ВАЛелектрик ООД е надежден партньор за фирми, чийто предмет на дейност обхваща цялата територия на България.  

 

ВАЛелектрик ООД разполага с добре оборудвана търговска, складова и производствена база, където екип от висококвалифицирани специалисти в областта на електротехниката и индустриалния контрол осъществява идеите и проектите на своите клиенти. Наши партньори са строителни фирми, производители на електрически табла, електроинсталаторски фирми, производители на машини от различни сфери на промишлеността и др.  

 


От началото на 2010 г. ВАЛелектрик предлага серия от промишлени шкафове със своя търговска марка GALEAX.  


За управление на качеството при осъществяване на дейността на фирмата е разработена и внедрена система за управление на качеството съгласно ISO 9001:2000 - сертификат №179905 от 2005 г. на BUREAU VERITAS.  


На българския пазар ВАЛелектрик ООД представя фирмите:  

 

  • Moeller- Германия  
  • Mennekes- Германия  
  • Flexicon- Великобритания  
  • Nieaf Smitt- Холандия  
  • Hyundai- Южна Корея

Контакти

ВАЛЕЛЕКТРИК

София, ул. Поручик Неделчо Бончев 10
029732237