BGRegistar.com

Българска Индустриална Група АД

Информация

Българска Индустриална Група АД е съвременна, динамично развиваща се компания учредена през 1997 година. Дейността на дружеството е насочена към разработването на иновации и високи технологии.

 

Предлага и извършва затворен цикъл за разработване на изделия, в т.ч. от концептуалния дизайн до серийното им производство.

 

Разполага със собствени инженерингово звено, дизайнерски екип и производствена база. Ситуирана на две площадки.

 

Партньори на дружестото са американски, европейски, руски и български фирми, които са лидери в автомобилната индустрия, отбранителната индустрия и други.

 

В БИГ АД са заети специалисити, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност в създаването на иновационни продукти, свързани с:

 

 

  • Инженерингова дейност, включваща проектиране на изделия, прототипиране, инженерни анализи, изготвяне на техническа документация.

 

  • Производство на инструментална екипировка и детайли за автомобили, самолети, военни изделия, багери и друга техника.

 

  • Рекламен дизайн - изработка на визитката, флаери, брошури календари, фирмени бележници, поздравителни картички, сувенирна реклама, брандиране на автомобили, фирмено облекло и други.

 

  • Производство на багери и едрогабаритни части - фуражомелки, рамки, режещи ротори, палети.

 

Производството е съобразено със световните стандарти. Фирмата е сертифицирана по международните стандарти за управление на качеството ISO 9001:2008 и управление на околната среда ISO 14001:2004.

 

Развивайки дейността си, БИГ АД се стреми да отговори на високите изисквания на своите клиенти в областта на иновациите, създаването на нови продукти, тримерното моделиране, бързото прототипиране, инструменталната екипировка и нестандартното оборудване, анализите, техническата документация, видеопродуктите за обучение и презентации, консултациите и управлението, както и в създаването на системи за управление на качеството, съответстващи на изискванията на групите стандарти ISO9000 и QS9000.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Контакти

Българска Индустриална Група АД

Войводиново, ул. Александър Стамболийски 1, сградата на Евродизайн
0887507963