BGRegistar.com

БЪЛГАРИЯ КОФИ СЪРВИСИС ООД

Информация

Информация

България Кофи Сървисис е създадена през 2001 г. и е специализирана в осигуряването на комплексни решения при предлагането на кафе и топли напитки.

 

Ние вярваме, че целият път на кафето от плантацията някъде в Южна Америка, Африка или Азия до чашата в офиса или у дома е отделна история и всеки детайл е от решаващо значение. Ето защо стремежът ни е заедно с всеки наш клиент и партньор да намерим най-доброто решение за неговите нужди, след което да му го осигурим по всяко време и на всяко място.

 

Ние не продаваме кафе, ние предлагаме приятни мигове, освежаваща почивка и забавление и всичко това, поднесено с любов!

 

Машини

България Кофи Сървисис предлага: Самопродаващи машини от последно поколение, работещи с кафе на зърна Lavazza. Машините работят с картонени чаши Lavazza, шоколад, мляко и чай от най-високо качество.

 

 

Освен качествотото на предлаганите продукти гарантираме качествено обслужване и безкомпромисна хигиена на машините и процесите по тяхното обслужване. Допълнителни преференции при сключване на договор.

 

 

LAVAZZA VENDING PERLA


Машината се инсталира безплатно на офиси и публични места и работи с монети или безкасови картови системи. Безкомпромисно качество с кафе на зърна Lavazza, мляко, шоколад и чай от най-висок клас и картонени чаши Lavazza.

Гарантираме отлично обслужване и безупречна хигиена. Цена на всички напитки 0,60 лева.

 

 

Продукти

Индивидуална доза мляно кафе Lavazza без кофеин 7 гр.


Индивидуални дози 7 гр. мляно кафе без кофеин Lavazza за еспресо машини, поддържащи E.S.E. технология (Easy Serving Espresso). Най-лесния начин за приготвяне на перфектно еспресо с безкомпромисното качество на Lavazza. Кафе без кофеин с гаранцията на кафе номер 1 в Италия!

 

 

Индивидуална доза мляно кафе Lavazza Gran Crema Espresso 7 гр.


Индивидуални дози 7 гр. мляно кафе Lavazza за еспресо машини, поддържащи E.S.E. технология (Easy Serving Espresso). Най-лесния начин за приготвяне на перфектно еспресо с безкомпромисното качество на Lavazza!

Контакти

БЪЛГАРИЯ КОФИ СЪРВИСИС ООД

София, ж.к. Младост 2, бл. 262, офис А1
024830654
0889406010