BGRegistar.com

БЪДЕЩНОСТ АД

Информация

БЪДЕЩНОСТ АД

Бъдещност АД е учредено през 1902 година като промишлено предприятие за металообработване.

 

От 1978 година произвежда и предлага хидравлични разпределители и хидравлични компоненти.

 

От основаването си до днес, дружеството е изградило сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, занимаваща се с проектиране, производство и продажба на хидравлични разпределители, клапани и цилиндри, намиращи приложение в областта на селското стопанство и строителството. 

 

Предлага разпределители, хидравлични, секционни и моноблочни цилиндри хидравлични клапани, ръчни помпи, преси и други.

 

Висококвалифицираният персонал и над стогодишните производствени традиции са гаранция за високото качество и надеждност на произвежданите продукти.

 

Стабилно стъпила не само на българския, но и на чуждите пазари, Бъдещност АД се разраства, инвестира в техника, подобрява производствения процес и увеличава капацитета на работа.

 

Над 80% от продукцията се изнася извън страната. Фирмата доставя хидравлично оборудване за дистрибутори и сервизни центрове в Европа, Южна и Северна Америка, Близкия Изток, Австралия и Нова Зеландия. Дружеството работи професионално и коректно със своите партньори.

 

Бъдещност АД разполага с внедрена системата за управление на качеството QMS ISO 9001: 2008 - сертифицирана от IQA cert.

 

Основни приоритети в дейността на дружеството са използване на необходимата техника и материали за прецизно изпълнение на технологичните етапи на работния процес.

 

Екипът, зает в компанията се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност. 

 

Бъдещност АД произвежда и предлага продукти, отговарящи  на очакванията и изискванията на клиентите, по отношение на надеждност, качество и безопасност.

 

Компанията гарантира, че производственият процес отговаря на всички екологични и енергийни стандарти за опазване на околната среда. 

 

Посредством иновации в работата и лоялност към клиенти и партньори, Бъдещност АД е сред водещите компании на българския пазар

 

Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на дружеството.

 

Бъдещност АД - Вашят бизнес партньор - Доверете ни се, ние работим за Вас!

 

Дружеството се представлява от г-н Радослав Гочев в качеството на Управител.

 

 

Контакти

БЪДЕЩНОСТ АД

Чирпан, Индустриална зона
041693012, 041694486
041695534