BGRegistar.com

Бутик AVI Center

Информация

Марката AVI Center е регистрирана в Женева, Швейцария през 2004 г. С течение на годините AVI Center е марка - гарант за виско качество на предлаганите стоки и услуги.


AVI Center се утвърждава като официален представител нa световно известни брандове часовници и бужута, чиито изделия се предлагат на клиента при строг контрол на качеството и съобразно всички Европейски стандарти.

 

AVI Center е ексклузивен представител на висок клас ювелирни марки - Mikimoto, Mirco Visconti, Zoccai, Carrera y Carrera и Nanis. Колекции от бяло, жълто и розово злато 18к с диаманти и цветни скъпоценни камъни.

 

Специално място заемат японските океански перли на Mikimoto. В топ 10 на световните бижутери - изящен дизайн, история и отношение към всеки детайл.

 

Тук ще намерите най-новите колекции и модели едновременно с тяхно представяне на световния пазар.

 

Швейцарската часовникарска марка CORUM е сред луксозната селекция на бутика.

 

AVI Center разполага с високо квалифициран персонал, който е преминал успешно обучение за всяка една от марките предлагани в бутика. Всеки един от персонала има коректно и персонално отношение към нашите настоящи и бъдещи клиенти.

 

Бутик AVI Center се слави с отличен следпродажбен сервиз, гаранционен и извънгаранционен, от екип професионални бижутери и часовникари.


Адрес: София. бул. Черни връх 100, Парадайс Център, ниво +1
Телефон: +359 876 800 814

https://avi-center.eu

 

Контакти

Бутик AVI Center

София, бул. Черни връх 100
0876800814