BGRegistar.com

Бул Вита ЕООД

bul vita, fruits in light syrup bulgaria, handmade preserves whole fruits bulgaria, marinated vegetables bulgaria, pickled vegetables bulgaria, roasted and grilled vegetables bulgaria, vacuum packed pickled vegetables bulgaria, бул вита, бул вита еоод, български производител на вкусни мариновани храни, висококачествени консервирани зеленчуци пловдив, висококачествени консервирани плодове пловдив, гурме продукти бул вита, зеленчукови и плодови консерви, компоти марка бул вита, консервирани зеленчуци марака бул вита, консервирани плодове марака бул вита, консервирани продукти марка бул вита, мариновани зеленчуци бул вита, мариновани печени зеленчуци бул вита, производител на домашни сладка с цели плодове, производител на зеленчукови консерви, производител на консервирани гурме продукти, производител на печени мариновани зеленчуци, производител на плодови консерви, производител на сладко с цели плодове, производител на традиционни български туршии, производство на висококачествени консерви, сладко по домашни рецепти бул вита, сладко с цели плодове бул вита

Информация

БУЛ ВИТА ЕООД

 

Бул Вита ЕООД е българска компания, основана през 1999 година. Първоначално обхватът на дейност е ситуиран към експорт-импорт с пресни плодове и зеленчуци.

 

Впоследствие фирмата разширява своята дейност, превръщайки се в експортно ориентирана производствена компания, специализирана в отглеждането и консервирането на плодове и зеленчуци.

 

Производството на компанията е съсредоточено в най-богатия регион на Южна България, намиращ се на 30 км източно от град Пловдив.


Централното управление на Бул Вита ЕООД се намира в град Варна. От 2005 година дружеството разполага с офис „Продажби и Маркетинг“ в град Пловдив. Базата в Пловдив дава възможност да се насърчи продажбата на продуктите с марка Бул Вита както на вътрешния, така и на външния пазар.

 

Продукцията на Бул Вита се приготвя от най-качествените и добри продукти, доставяни от екологично чисти райони на България.

 

Екипът от висококвалифицирани специалисти, заети във фирмата, се грижат за прецизния подбор на суровините. По този начин се гарантира запазването на вкусовите и хранителните им качества и стойности. Гарантира се най-високо качество и естествен вкус на готовия продукт.

 

Рецептите, които изпълнява фирмата са традиционно български и собствено разработени.
През последните години компанията раширява асортимента от предлагани продукти, включвайки в производствената си гама средиземноморски рецепти.


Работата на Бул Вита ЕООД се уповава на  мисията – да гарантира на своите клиенти и партньори най-високо качество на продукцията си, на най-добрата възможна конкурентна цена.

 

Консервите с марка Бул Вита се предлагат в чужбина – САЩ, Канада, Израел, Испания, Великобритания, Ирландия, Гърция, Кипър, Румъния и Германия.

 

Бул Вита притежава репутация на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се утвърди като лидер на пазара.

 

Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, се наложи и утвърди като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

 

Контакти

За допълнителна информация или заявка може да свържете на посочените контакти:


гр. Варна (9000)
ул. Оборище 38


тел. / факс: +359 52 602015

 


гр. Поповица (4127)
тел.: +359 888 787604


e-mail: export@bulvita.com
уеб сайт: www.bulvita.com

 

Контакти

Бул Вита ЕООД

Поповица, Стопански двор
052602015
0888787604
052602015