BGRegistar.com

Бул Вита ЕООД

Информация

БУЛ ВИТА ЕООД

 

 

Бул Вита ЕООД е фирма, основана през 1999 година. Първоначално дейността на фирмата е обособена в сферата на износа и вноса на пресни плодове и зеленчуци.


Оттогава фирмата се специализира в отглеждането на зеленчуци и производството на мариновани и консервирани плодове и зеленчуци.


Производството на компанията е съсредоточено в най-богатия регион на Южна България, намиращ се на 30 км източно от град Пловдив.


Централното управление на Бул Вита ЕООД се намира в град Варна. От 2005 година дружеството разполага с офис „Продажби и Маркетинг“ в град Пловдив. Базата в Пловдив дава възможност да се насърчи продажбата на продуктите с марка Бул Вита както на вътрешния, така и на външния пазар.


Продукцията на Бул Вита се приготвя от най-качествените и добри продукти, доставяни от екологично чисти райони на България.


Висококвалифицираните служители, заети във фирмата, се грижат за прецизния подбор на суровините. По този начин се гарантира запазването на вкусовите и хранителните им качества и стойности. Гарантира се най-високо качество и естествен вкус на готовия продукт.


Рецептите, които изпълнява фирмата са традиционно български и собствено разработени.
През послените години компанията раширява асортимента от предлагани продукти, включвайки в производствената си гама средиземноморски рецепти.


Работата на Бул Вита ЕООД се уповава на  мисията – да гарантира на своите клиенти и партньори най-високо качество на продукцията си, на най-добрата възможна конкурентна цена.


Консервите с марка Бул Вита се предлагат в чужбина – САЩ, Испания, Чехия, Словения, Унгария, Азербайджан, Македония.

Контакти

 

гр. Варна


ул. Оборище 38


тел./факс: 052602015

 


гр. Пловдив


ул. Цанко Дюстабанов 2


тел./факс: 032624733

 

Контакти

Бул Вита ЕООД

Поповица, Стопански двор
032624733, 052602015
032624733, 0 0 52602015