BGRegistar.com

Булмекс ЕООД

бетон, бетонни смеси бутан, бетонов възел, бетонов възел бутан, бетонов център бутан, бетонови изделия, бетонови разтвори, бетонови разтвори бутан, бетонови смеси, булмекс, булмекс еоод, качествени услуги със строителна техника, лидер в производството на бетон, лидер в производството на бетонови изделия, огради, павирани настилки, препоръчан производител на бетон, препоръчан производител на бетонови изделия, препоръчана фирма за бетон и бетонови изделия, препоръчана фирма за бетонни смеси, препоръчана фирма за бетонови разтвори, препоръчана фирма за павирани настилки, производител на бетон и бетонови изделия, производство, производство на бетон и бетонови изделия, производство на бетонни смеси, производство на вибропресовани бетонови изделия, производство на изделия от пластичен бетон, транспортиране и полагане на бетонни смеси, транспортиране и полагане на бетонови разтвори

Информация

Информация

Фирма Булмекс ЕООД е утвърдил се лидер в производството на бетон и бетонови изделия.

 

Производствената база е с площ 45 000 кв.м., изцяло оборудвана със собствена строителна механизация.

 • два бетонови възела с общ производствен капацитет от 80 m3/час
 • две трошачно-миячни пресевни инсталации с общ капацитет 250 т/ч. и изградена пречиствателна инсталация
 • ново поколение автоматизирана инсталация за производство на вибропресовани изделия, помещаваща се в цех с площ от 2000 м²
 • собствен сервиз с площ 600 м² за ремонта и поддръжката на машините
 • автопарк от бетоновози, бетонпомпи, самосвали, челни товарачи, багери, мотокари

 

Предлагаме всички марки бетони, включително и такива по специална рецепта на клиента (предписан бетон). Компютърното управление на производствения процес гарантира правилното дозиране и стриктното спазване на зададената в софтуера рецептура.

 

Предлагаме на партньорите си затворен цикъл на производство, транспортиране и полагане на бетонни смеси. За тази цел разполагаме със собствен автопарк от бетоновози и бетонпомпи, закупени от утвърдени производители на специализирана строителна техника. Това осигурява на нашите клиенти максимална гъвкавост и възможно най-голяма надеждност при доставка.

 

Булмекс разполага с ново поколение автоматизирана инсталация за производство на вибропресовани бетонови изделия. Високотехнологичната производствена линия позволява продукцията да достигне най-високи нива на качество. Произвеждаме и изделия от пластичен бетон.
Продукцията ни се отличава с голяма механична здравина и дълготрайност.
Разполагаме с богата цветова гама. Изпъляваме и цветове по поръчка.
Предлагаме серия от блокчета, колони, капаци и облицовки, както с гладка, така и с двустранна декоративна повърхност. С тях може да бъде изграден цялостен проект с колоритен външен вид. Зидарията с двустранна декоративна повърхност е изключително търсено решение от нашите клиенти, поради красивия дизайн, лесния и бърз монтаж, широкото приложение и здравината.
Предлагаме висококачествени бетонови настилки: паважи. плочи, бордюри.


Всички материали и продукти са утвърдени и доказани с необходимите сертификати за производствен контрол. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001, ISO 14001 и ISO 5001. 
В нашите продукти се влагат материали само от сертифицирани и доказани производители.
Бетоновият възел  и пресевната инсталация са сертифицирани и е въведена система за производствен контрол от института по механика към БАН и маркировка СЕ.
Бетоновият възел е модернизиран с последно поколение специализирана софтуерна система за автоматично управление и електронни везни, което гарантира стриктното спазване на зададената рецептура.
 
Булмекс ЕООД предлага услуги с наличната строителна механизация: оборудване за транспортиране и полагане на бетонови разтвори, транспорт със самосвали, изкопи с багер.
 
Фирмата се развива динамично и непрекъснато инвестира в ново и модерно оборудване.

Главна мисия на компанията е да доставя на клиентите си най-високо качество и да проявява сериозно отношение към поетите ангажименти.

 

Продукти

 

БЕТОН

 

 • всички марки бетони
 • изпълнение на предписан бетон по специална рецепта на клиента

 

БЕТОНОВИ ИЗДЕЛИЯ

 

 • павирани настилки
 • бордюри
 • тротоарни плочи


Серия зидария с гладка повърхност:

 

 • бетонови блокчета
 • бетонови колони
 • облицовки
 • капаци


Серия зидария с двустранна декоративна повърхност:

 

 • бетонови блокчета
 • бетонови колони
 • облицовки
 • капаци

 

Булмекс ЕООД с. Бутан

 

Булмекс ЕООД с. Бутан

 

Булмекс ЕООД с. Бутан

 

Булмекс ЕООД с. Бутан

 

Контакти

Булмекс ЕООД

Бутан, общ. Козлодуй, обл. Враца
0896718080