BGRegistar.com

БУЛМАШИНЪРИ ЕНТЕРПРАЙСИС ООД

Информация

Информация

 

БУЛМАШИНЪРИ ЕНТЕРПРАЙСИС ООД е със седалище град Радомир, Индустриална зона, Корпус № 7.

 

Развива дейността си в областта на производството.

 

Специалнизиран производител на оборудване за тежката индустрия - машини и съоръжения за черната и цветната металургия, циментовата индустрия, атомно-електрически централи, водно-електрически централи, топло-електрически централи, минна промишленост, вятърни генератори, както и оборудване за пристанища и краностроене.


Заводът е построен в началото на осемдесетте години на двадесети век, създаден с цел удовлетворяване нуждите на няколко различни индустрии, единствен по рода си в югоизточна Европа.


За своето производство Булмашинъри Ентерпрайсис ООД притежава два цеха в град Радомир на територията на бившите Заводи за тежко машиностроене. Единият е за механообработка и разкрояване, а другия за заваряване и монтаж.

 

Предприятието разполага със стандартно и уникално оборудване за разкрояване, огъване, заваряване, механична обработка, термообработка, боядисване и нaнасяне на покрития, ремонт и монтаж.


В своята дейност БУЛМАШИНЪРИ ЕНТЕРПРАЙСИС ООД се стреми да постига високо качество в реални срокове чрез прилагане на най-съвременни технологии.


Разполага с екип от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит в областта, използва качествени материали и отлично изпълнение на предлаганите продукти.

 

Контакти

БУЛМАШИНЪРИ ЕНТЕРПРАЙСИС ООД

Радомир, Индустриална зона, Корпус 7
077795031