BGRegistar.com

БУЛКОНС ПЪРВОМАЙ

Информация

БУЛКОНС ПЪРВОМАЙ

БУЛКОНС ПЪРВОМАЙ АД е фирма със седалище град Първомай, ул. ул. Малина 1.

 

Фирма с дългогодишна история и традиции.


С издигането си фабриката в град Първомай, променила облика на мястото, но обичаят си останал. Узреели първите домати, станели първите чушки и фабриката започнала да произвежда и затваря вкусната лютеница, която всички много обичали и цяла година чакали.

 

И така до наши дни. Само името се сменяло. Първо било Витекс, после Партизанин, по - късно Булконс, както е позната и до днес. А продукцията ставала все повече и повече, първомайци се специализирали в производството и на апетитка, доматено пюре, печени чушки и кисели краставички.


Както повелява традицията, Булконс Първомай АД е притежател на правата върху търговската марка за изделието Лютеница, регистрирана в Патентното ведомство на Република България с регистрационен № 36126/20.07.1999 година, №36125/20.07.1999 година, № 22040/22.11.1993 година, а също и на правата върху промишлен дизайн с регистров №4474/14.08.2002 година.

 

Доматеното и пиперково пюрета на Булконс Първомай АД се произвеждат изцяло от български зеленчуци - това прави продуктите уникални на българския пазар и изцяло в съответствие със стандартите. Пюретата се съхраняват в специални съдове като единични концентрати - тази технология запазва техния натурален цвят и вкус.

 

Серия лютеници се изваряват във вакуумапарати при температура 68-70°С, с което отново се грижим да запазим техния натурален вкус. Не се добавят изкуствени оцветители, овкусители или каквито и да е други химични вещества. Подправките са напълно естествени и се смилат непосредствено преди влагането им в продуктите.

 

Затова продукти на Булконс Първомай АД са натурални и много вкусни !

 

ПРОДУКТИ

БУЛКОНС ПЪРВОМАЙ АД произвежда и предлага :

 


ДОМАШНО КЬОПООЛУ

Създаден за любителите на традиционната българска кухня, този продукт е страхотно решение за всеки повод.

 


КЕТЧУП

Кетчупът на Булконс се приготвя по наша оригинална рецепта.

 


ЛЮТЕНИЧКО

Създадохме детската лютеница с ябълки и моркови, за да растат децата ни здрави и умни.

 


ЮБИЛЕЙНА ТРАПЕЗНА ЛЮТЕНИЦА

Гордеем се с нашата лютеница. Защото е истинска. Защото вие я харесвате.

 


ДОМАШНА ЛЮТЕНИЦА

Правим нашата домашна лютеница само през две седмици от годината, точно както я правят майсторите на село.

 

Контакти

БУЛКОНС ПЪРВОМАЙ

Първомай, ул. Малина 1
033662311, 033662313
033662312