BGRegistar.com

БУЛВИЖЪН ООД

Информация

БУЛВИЖЪН ООД

Булвижън ООД е сравнително млада компания, основана 2005 година. Ние работим и се развиваме в областта на информационните технологии, като постоянно се стремим да сме в крак със водещият свтовен опит.

 

Ние не разчитаме единствено на утвърдените от много години технологии, но и постоянно търсим и внедряваме нови разработки, които в много случаи са в пъти по-добри и ефективни от старите. Тясното ни сътрудничество със водещи в света производители на техника на IP видеонаблюдение ни дават възможността да намираме решения и на най-сложните изисквания.

 

 

Служителите на фирмата са висококвалифицирани, задължително с висше техническо образование и с богат опит.


Много фирми са се доверили и разчитат на Булвижън ООД от много години, като клиентите ни постоянно се увеличават. Ние изключително много държим на качеството на работата си, както и на бързото и категорично разрешаване на всички проблеми, с които ни се налага да се сблъскваме.


Бълвижън ООД е дистрибутор на Y-cam Solutions Ltd. (IP камери и софтуер, Великобритания), Koukaam (NVR устройства IPcorder, Чехия), LuxRiot (VMS софтуер, Латвия), AXIS Authorized Partner (Швеция), MOBOTIX partner (Германия).

 

Там където други се провалят, ние успяваме!

 

Контакти

БУЛВИЖЪН ООД

София, ул. Едисон 13
028582005
0876477622, 0889765759