BGRegistar.com

Български Регистри ООД

Информация

Ако желаете тази реклама да бъде Ваша позвънете на тел.: 0988/86-62-18

 

................ е съвременна, пазарно ориентирана компания, която работи и се развива в областта на информационните технологии, като се стреми да бъде в крак със водещия световен опит.

 

Разчита единствено на утвърдените от много години технологии, но и постоянно търси и внедрява нови разработки, които в много случаи са в пъти по-добри и ефективни от старите. Тясното сътрудничество със водещи в света производители на техника на IP видеонаблюдение дават възможността на компанията да намира решения и на най-сложните изисквания.

 

Служителите на фирмата са висококвалифицирани и с богат опит.


Много фирми са се доверили и разчитат на ...................., като клиентите постоянно се увеличават. Компанията държи изключително много на качеството на работата си, както и на бързото и категорично разрешаване на всички проблеми, с които и се налага да се сблъсква.


............... е дистрибутор на Y-cam Solutions Ltd. (IP камери и софтуер, Великобритания), Koukaam (NVR устройства IPcorder, Чехия), LuxRiot (VMS софтуер, Латвия), AXIS Authorized Partner (Швеция), MOBOTIX partner (Германия).

 

Контакти

Български Регистри ООД