BGRegistar.com

БУЛБИОКЕМ ЕООД

Информация

Булбиокем ЕООД

 

 

Булбиокем ЕООД е фирма, специализира в областта на производството на бои, лакове, разредители, лепила, индустриални покрития, системи за антикорозионна защита, с търговска марка „БУЛМАТ“, която е собственост на дружеството от 2012 година насам.


Продуктовата гама включва голямо разнообразие от вододисперсионни бои и покрития, изготвени на база алкидни, алкид-уретанови, полиуретанови, винилхлоридни, акрилни, епоксидни, хлоркаучукови и други видове смоли.


Всички, предлагани от Булбиокем ЕООД, продукти са произведени от висококачествени суровини от водещи европейски и американски компании.


Булбиокем ЕООД разполага със собствена производствена база, която е оборудвана с модерни инсталации и ресурси, необходими за успешния производствен процес.


Прозиводството се извършва според всички национални нормативни документи.
Служителите, заети във фирмата са висококвалифицирани и притежават иновационно мислене. Всичко това допринася за постигането на максимална удовлетвореност на клиентите.


Булбиокем ЕООД осигурява специализирана консултация при избора на покритие, според изискванията и нуждите на клиента. Осигурена е гаранция за продуктите, както и изпълнение на заявките в кратки срокове.

Контакти

БУЛБИОКЕМ ЕООД

Габрово, ул. Малчика 4
066804817
066806362