BGRegistar.com

БРЦ БЪЛГАРИЯ ООД

Информация

БРЦ БЪЛГАРИЯ ООД

БРЦ България ООД е със седалище град Пловдив.

 

Развива своята дейност в областта на авто услугите.

 

Занимава се с продажба, монтаж и сервиз на автомобилни газови уредби на пропан - бутан и метан.

 

Извършва и почистване на горивнаи системи на автомобилите.

 

Предлага консумативи и резервни части за газови уредби. Вносител на BRC.

 

От 1998 година Фирмата е представител на М.Т.М srl Италия. БРЦ България ООД е един от лидерите на българския пазар в автомобилното газово оборудване.

 

Като такъв спазва всички законови разпоредби и норми за безопасност при конвертирането на автомобили на пропан - бутан и метан.

 

Фирма БРЦ България ООД разполага с две сервизни бази, намиращи се в градовете Пловдив и София и над педесет диструбутори в страната.

 

В сервизите работят над петнадесет висококвалифицирани специалисти, професионалисти със стаж и опит в конвертирането на автомобили с вътрешно горене на пропан - бутан и метан. 

 

Представителствата на фирмата в София и Пловдив разполагат със съвременна диагностична апаратура както за газовите така и за бензиновите инжекционни системи.

 

Дългогодишния опит в конвертирането на автомобили на газ и използването на най - новите технологии, системи и бази данни за автомобилите, са гаранция за успеха на фирмата.  

 

Екипа от инженери на БРЦ България ООД са специалисти за работата с така наречените трудни автомобили, при които е небходим нестандартен подход.

 

Всички специалисти притежават съответните сертификати за работа със системите и диагностичните прибори на BRC Gas Service.

 

Предлаганите услуги са с много високо качество.В сервизнте бази можете да получите безплатна консултация за проблемите на Вашия автомобил при работа на бензин, пропан - бутан или метан.

 

Фирменото мото е - Работим в услуга на Клиента!

Контакти

БРЦ БЪЛГАРИЯ ООД

Пловдив, ж.к. Тракия, ул. Цар Симеон № 66
032685503, 029788919
0887784971, 0887784551