BGRegistar.com

Брос Импорт Експорт ЕООД

брос импорт експорт еоод, брос импорт експорт нова загора, висококачествени белени слънчогледови ядки, калибриране на сертифицирани семена за посев, маслодайни слънчогледови семки, начупен белен слънчоглед с високо качество, пелети за горене от слънчогледова люспи, пелети за горене с пепелно съдържание, пелети за храна влакнини, пелети за храна от слънчогледова люспи, пелети от слънчогледова люспи нова загора, почистване на сертифицирани семена за посев, препоръчан производител на пелети нова загора, преработка на слънчогледово семе нова загора, производител на пелети за горене нова загора, производител на пелети за храна нова загора, сертифицирани семена за посев нова загора, слънчогледови семки сорт фаворит, цех за белене на слънчоглед, цех за белене на слънчоглед нова загора, цех за производство на пелети, цех за производство на пелети нова загора

Информация

БРОС ИМПОРТ ЕКСПОРТ ЕООД

Брос Импорт Експорт ЕООД е българска компания, учредена през 1996 г. със седалище град Нова Загора.

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, чиято дейност е насочена в прозиводство, заготовка и търговия на на селскостопанска продукция и сортови семена.

 

От основаването си до днес, фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


Производствената база на Брос Импорт Експорт се намира в град Нова Загора, кв. Индустиален и отговаря на всички европейски норми и изисквания. Оборудвана със съвременна техника и машини, разположени в три основни цеха:

 

  • Цех за белене на слънчогледови ядки
  • Цех за производство на пелети
  • Цех за почистване и калибриране на сертифицирани семена за посев

 

Брос Импорт Експорт притежава един от най - големите цехове за преработка на слънчогледово семе и предлага белени слънчогледови ядки, чипс, слънчогледови люспи и слънчогледови отсевки.

 

Предлаганите продукти са с високо качество, търсени, както на българския, така също и на международните пазари в Европа, САЩ, ЮАР и др.


брос импрт експорт база нова заораФирмата разполага със специализиран транспорт за превоз зърно, което изкупува от региона за извършване на дейността си.


Стабилно стъпила на българския пазар, компанията се разраства, инвестира в техника, подобрява производствения процес и увеличава капацитета на работа.


Посредством иновации в работата и лоялност към клиенти и партньори, Брос Импорт Експорт е сред водещите фирми на българския пазар.


Компанията се представлява от г-жа Кремена Генова в качеството на Управител.

 

Контакти

БРОС КОМЕРС ЕООД

Нова Загора, ул. Васил Левски № 40
045767106
0887556883