BGRegistar.com

БРОД КОНСУЛТИНГ ГРУП ЕООД

Информация

Обединено търговско представителство - ОТП ФОРУМ ЛОМ е търговско дружество, основано през 1993 година.

 

Дейността на дружеството е ориентирана към изключителното търговско представителство, вносът, дистрибуцията и търговията на едро и дребно със стоки, предназначени за дома и бита, електроника, компютърна техника и консумативи.


Юридически компанията се представлява от фирма БРОД Консултинг ЕООД. Последната се характеризира с перфектна идентификация, кристално досие и история от 23 години.


Фирмата разполага със собствен магазин в град Лом. В него се предлагат разнообразни стоки за дома и бита, директен аутлетен внос и ниски цени за продукти с високо качество.

 магазин 4um лом

 
Паралелно на едровата дистрибуция и търговия, ежедневно могат да се намерят изгодни оферти на дребно за висококачествени продукти в единични бройки и/или перфектни цени, които да задоволят търсенето и най-изтънчения вкус и потребност.

Търговското дружество разполага със сайт, който е и електронен магазин. Домейнът 4um.bg е предназначен за електронно представяне на търговски оферти на стоки собствен внос в рамките на ОТП ФОРУМ ЛОМ.

 
електронен универсален магазин

 
Сред стоките и продуктите, предлагани от ОТП ФОРУМ ЛОМ, са маркови спортни стоки, техника, облекла, стоки за дома, градинско обзавеждане и много други.

 разнообразни стоки за дома и бита лом

 

Контакти

Адрес за кореспонденция, визити и контакти:


ОТП ФОРУМ ЛОМ (офис)


гр.Лом, ул. Славянска № 64, тел.: 097165151


E-Mail: office@4um.bg


За факс-кореспонденция: 097165151

Контакти

БРОД КОНСУЛТИНГ ГРУП ЕООД

Лом, ул. Славянска 64
097165151
097165151