BGRegistar.com

Братов Реклами

3d принтер свищов, bratov, bratov sign, cnc машини свищов, pvc фолио за брандиране на автомобили, билбордове свищов, братов оод, братов реклами, братов реклами свищов, вакуум формоване свищов, добра рекламана фирма свищов, изработка на светещи реклами свищов, качествени решения в областта на рекламата, лазерно рязане на метали свищов, метални изделия и конструкции свищов, обемни букви свищов, печат върху pvc фолио за брандиране на витрини, прахово боядисване свищов, предпочитана рекламна фирма свищов, препоръчана фирма за реклами свищов, рекламни билбордове и мегабордове свищов, рекламни надписи свищов, решения в областта на рекламата свищов, светещи реклами свищов, светлоотразителен винил свищов, фирма за външна и вътрешна реклама свищов, фирма за прахово боядисване свищов, фирма за рекламни продукти свищов, фирма за широкофоматен печат свищов, широкофоматен печат върху backlit, широкофоматен печат върху frontlit

Информация

Братов Реклами

Братов ООД е доказано име, едно от водещите на пазара, предлагащо иновации за качествени решения в областта на рекламата.


Компанията изработва и предлага богата гама продукти за външна и вътрешна реклама - обемни букви, светещи реклами, рекламни билбордове и мегабордове, печат върху PVC фолио за брандиране на витрини и автомобили, широкофоматен печат - върху BACKLIT, FRONTLIT, светлоотразителен винил, PVC фолио, меш, хартия, канаваца, тапет и др. По поръчка изработва надписи върху тениски, работно, фирмено облекло и др.

 

Екипът на фирмата се състои от млади, амбициозни хора, професионалисти в своята сфера на дейност. Тяхната цел е винаги да предлагат на клиента най-доброто.

 

Динамичното и развитие се дължи на голямото старание, усърдна работа и стремеж на амбициозното ръководство за предлагане на най - доброто обслужване на клиентите.

 

В отговор на повишените изисквания на пазара, Братов Реклами се изгради като гъвкава и иновативна структура, търсеща нови технологии и възможности за представяне на крайните продукти. Стреми се към уникалност и съвършество в съчетание с високо качество, базирано на дългогодишен опит и технически познание в областта на рекламата.


Цялостното творческо и технологично оборудване на всички звена гарантират производствена гъвкавост и високо качество на предлаганите рекламни продукти.


Екипът от специалисти се стреми да върви напред, обновявайки и разширявайки своите познания и дейност, предлагайки подходящи решения, съобразно изискванията на клиентите.


Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, Братов да се утвърди и наложи като лидер в браша на рекламата, като надежден и предпочитан партньор.

 

Контакти

 

Братов Реклами


гр. Свищов
ул. Хаджи Димитър №1


тел.: 0631 640 99
e-mail: tbratov@yahoo.com
e-mail: info@bratovsign.com

 

Тодор Братов
Управител


тел.: +359 898 591 519
e-mail: todorbratov@bratovsign.com

 

Латинка Трендафилова
Проджект мениджър

тел.: +359 893 524 585
e-mail: ltrendafilova@bratovsign.com

 

 

Контакти

Братов Реклами

Свищов, ул. Хаджи Димитър № 1
063164099