BGRegistar.com

БРАМАК ПОКРИВНИ СИСТЕМИ ЕООД

Информация

 

 

Брамак е създадена през 1966 година в град Пьохларн, Австрия от сливането на две компании-Braas& Co и Hofman & Maculan. Днес Брамак е част от концерн от световна величина- MONIER, номер 1 в света на покривните решения, безспорен лидер по иновации и група, която определя тенденциите в бизнеса на покривните решения. Брамак притежава и управлява 20 представителства с 12 модерни завода в 12 страни от Източна и Средна Европа, осигурява над 900 работни места и е произвела повече от 3,71 милиарда керемиди.

 

 


През 1998 година австрийската компания купува завода на българското дружество, намиращ се в град Силистра. Австрийското дружество модернизира напълно оборудването на завода. През годините технологията за производство е усъвършенствана и ръководството въвежда производство на нови линии изделия.

 

 


През 2007 година в експлоатация влиза вторият завод на Брамак България, разположен в близост до град София - с. Столник, община Елин Пелин.

 

 

 

От 2017 година Брамак заедно с Икопал са част от BMI Group.

 

BMI Group е най-големият производител на покривни системи за скатни и плоски покриви в Европа;

 

Към групата на BMI принадлежат водещи международни марки като BRAAS, MONIER, ICOPAL, BRAMAC, VEDAG, VILLAS, SIPLAST, SHIEDEL, MONARFLEX, и др.

 

Нашият близо 150 годишен опит ни прави лидер на европейския пазар. Имаме операции в Азия и Южна Африка;

 

Нашите приблизително 10 000 служители в 40 държави по света съдействат на клиентите с професионални решения, експертни съвети и техническа информация, както за жилищни, така и за административни и производствени проекти;

 

Високо технологичните решения, които предлагаме в областта на гражданското и инженерното строителство са основани на дългосрочния ни опит и международното признание, което получаваме за всичко, което правим. Разполагаме с уникално наследство по отношение на тестването на нашите продукти във всякакви условия. Това ни прави иноватори в областта на новите стандарти на производство и предлагането на екологични решения в областта на скатните и плоските покриви.

 

 


Брамак предлага всичко за покрива от една ръка- керемиди, покривни аксесоари, соларни системи, отводнителни системи.

 

 

Брамак предлага много повече от керемиди. Много повече от соларни инсталации и аксесоари. Брамак предлага комплексна, интелигентна покривна система, в която всички елементи са перфектно съчетани и оптимално свързани един с друг. Но Брамак предлага и услуги, които задоволяват всички потребности от сигурност, ефективност и естетика и добавят стойност към покрива. Само Брамак предоставя на клиентите си безплатна 15 годишна застраховка на покрива за оригинална система, а допълнителната 30 годишна гаранция прави клиентите още по-спокойни.

 

"Покривът е покрив, когато е БРАМАК!"

 

Контакти

Централно управление


гр. Елин Пелин, общ. Елин Пелин, п.к. 31
E-mail: office.bg@bramac.com
Тел: 0725680 31
Факс: 0725680 94

 

Завод Силистра


гр. Силистра, Западна промишлена зона, п.к.182
Тел: 086813110
E-mail: office.bg@bramac.com

 

www.bramac.bg; www.remontnapokriva.bg

Контакти

Контакти

БРАМАК

Елин Пелин, Елин Пелин, СГРАДА НА БРАМАК ПС
070011920, 072568031, 086813110
072568094