BGRegistar.com

БРАЗИЛ ТРЕЙД ЕООД

Информация

 бразил трейд барово и ресторантско оборудване, продажба, сервиз и резервни части

 

Бразил Трейд ЕООД е дружество, развиващо своята дейност вече повече от 25 години.

 

Фирмата е специализирана в продажбата и сервиза на професионално кухненско, барово и ресторантско оборудване и обзавеждане. Бразил Трейд е една от водещите компании в бранша за страната.


Дружеството предлага богата гама от продукти от над 20 водещи европейски производители.


Бразил Трейд ЕООД извършва доставка, монтаж и техническо гаранционно и извънгаранционно обслужване на категориите продукти, които предлага. Артикулите включват оборудване за барове на италиански, испански, гръцки и френски производители.


Компанията предлага професионално кухненско оборудване – хладилни маси, шкафове, ледогенератори за кубчета, гранулиран и люспест лед – Scotsman. Ледогенeраторите са с широко приложение в хранителната промишленост и покриват нуждите за съхранение, обработка и транспортиране на рибни, месни и млeчни продукти.


Предлагат се машини за подготовка – месомелaчки, тестомесачки, картофобелачки, кутери, пасатори, зеленчуко- и колбасорезачки.


Асортиментът от професионално кухненско оборудване включва планетарни миксери с обем от 5 до 80 литра брашно, подходящи за разбиване на разнообразни по вкус и състав теста и кремове с различна консистенция.


Бразил Трейд предлага на своите клиенти модулни линии за обзавеждане на малки, средни и големи заведения. Налични са тостери, електрически фритюрници, чугунени скари, грилове за пилета, ламинатори, фурни за пици.


Сред продуктите, които предлага Бразил Трейд, са миялно оборудване – чашомиялни, съдомиялни, миялни за кухненски инвентар, тунелни миялни, индустриални миялни машини.


Бразил Трейд ЕООД извършва продажба на кафемашини, кафемелачки, блендери, шейкъри, сокоизтисквачки, цитруспреси, бюфети за зала, работни плотове, работни маси, умивални басейни и много други.

Категории продукти

Барово оборудване


Конвектомати


Ледогенератори


Миялни машини


Неутрално оборудване


Оборудване за пицарии


Топлинно оборудване DEXION серия 600


Топлинно оборудване DEXION серия 700


Уреди за предварителна подготовка


Уреди за топлинна обработка


Хладилно оборудване

Галерия

 

 професионален електрически фритюрник продажбапаста кукър газов продажба

Контакти

БРАЗИЛ ТРЕЙД ЕООД

София, бул. Цар Борис III 74-76
028661791
0887664817, 0887544142