BGRegistar.com

Брадърс и Ко ООД

брадърс и ко, брадърс и ко оод, брадърс и ко оод пловдив, брадърс и ко пловдив, дистибутор на кафе manuel, дистрибутор на безалкохолни напитки пловдив, дистрибутор на висококачествени сокове пловдив, дистрибутор на качествени спиртни напитки пловдив, дистрибутор на спиртни и безалкохолни напитки, италианска марка кафе manuel, коректен партньор за работа пловдив, лоялен партньор за работа пловдив, наложила се фирма пловдив, предпочитан партньор за работа пловдив, представител за българия на кафе manuel, препоръчана фирма град пловдив, търговец на едро с безалкохолни напитки пловдив, търговец на едро със спитртни напитки пловдив, търговия на едро с алкохолни напитки пловдив, търговия на едро с кафе пловдив, търговия на едро със сокове пловдив, търговия на едро със спиртни напитки пловдив, търговия с безалкохолни напитки пловдив, търговия с кафе пловдив, търговия със сокове пловдив, търговия със спиртни напитки пловдив, утвърдила се фирма пловдив

Информация

Информация

Брадърс и Ко ООД е съвременна, пазарно ориентирана компания със седалище и адрес на управление град Пловдив, ул. Брезовско Шосе № 145.

 

Дружество с ограничена отговорност регистрирано в търговския регистър на Агенцията по вписванията, ЕИК: 115851577.

 

Фирмата се е наложила и утвърдила посредством качеството и коректността в своята работа.

 

Основният предмет на дейност на Брадърс и Ко ООД е търговия със спиртни и безалкохолни напитки, кафе и сокове. Поддържа дистрибуторски договори за доставка с водещи български и чуждестранни производители.

 

Компанията се представлява от г-н Лазар Николаев Лазаров в качеството на Управител.

 

Дружеството оперира на българския пазар от 1991 година. Разполага със собствени складове и административна част, обособени в една сграда, намираща се в гр. Пловдив, бул. „Брезовско шосе” №145. Има изградени дълготрайни търговски взаимоотношения с редица доставчици и клиенти.

 

Разполага със собствен автомобилен парк, чрез който сътрудниците на Брадърс и Ко ООД с длъжност „Пласьор стоки” осъществяват ежедневни доставки до обекти на клиентите, разположени както в област Пловдив, така и извън нея. Опитеният, квалифициран екип, е развил и усъвършенствал добри търговски практики в обслужването на клиенти, задоволявайки потребностите им с максимален асортимент от висококачествени продукти.

 

Брадърс и КО ООД е оторозиран представител за България на италианската марка кафе „Manuel”.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, Брадърс и Ко ООД работи професионално и коректно със своите клиенти и партньори. Дружеството е изградило сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


Предлага и развива дейност, отговаряща на изискванията на клиентите относно качество, професионално изпълнение и присъствие на пазарите в страната.

 

Брадърс и Ко ООД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в своята област.


Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени стоки са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа.

Контакти

БРАДЪРС И КО ООД

 

Пловдив, ул. Брезовско Шосе 145

 

тел.: +359 887 422 393

тел.: +359 888 709 928

тел.: +359 32 967 616

 

e-mail: brothers_ko@abv.bg

Контакти

ПРОТО ЕООД

Пловдив, ул. Брезовско Шосе 145
032967616
0887422393, 0888709928