BGRegistar.com

Бот-Ко ЕООД - Партньори

Партньори

От основаването си до днес, Бот-КО ЕООД e фирма изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, поемайки дългия път към успеха.

 

Предлага богата селекция от фаянс, теракот и гранитогрес, които по дизайн и разцветки са обединени в многобройни колекции за баня. Всяка колекция е окомплектована с подходящите фризове и декори. Възможностите за комбиниране на плочки, фризове и декори са на практика неограничени и с помощта на нашите дизайнери и консултанти можете да създадете Вашата собствена уникална баня.

 

Поддържа партньорски отношения с водещи производители в България и в световен мащаб:

 

Българският производител на фаянс, теракот и гранитогрес разпола с два завода - в градовете Исперих и Шумен. Напълно обновени двата завода са оборудвани с най-съвременните производствени декориращи линии и пещи и годишното им производсво надхвърля 17 млн. кв.м. Продуктите на KAI са с много добро съотношение на цена, качество и дизайн и са намерили прием освен на нашия пазар и във Франция, Великобритания, Холандия, Румъния и др.


Керос Керамика е фамилна компания, създадена през 1994 в гр. Нулес - Испания с предмет на дейност производство на керамични плочки. През 2009 г. е открит и започва работа заводът на фирмата в Русе. Името Керос е синоним на качество, модерен дизайн, съобразен със съвременните тенденции, висок професионализъм и коректност. Фирмата притежава сертификати за внедрена интегрирана система за управление на качеството UNE-EN-ISO 9001:2001, околна среда UNE-EN-ISO 14001:1996 и условия на труд OHSAS 18001:1999. Продуктовата гама включва стенни, подови, гранитогресни плочки и разнообразие от декоративни елементи, познати в повече от 80 страни по света.

 

Контакти

Бот-Ко ЕООД

Исперих, ул. Хан Аспарух №14
084313632
0886057531, 0885923802