BGRegistar.com

Бот-Ко ЕООД - Партньори

20 процента отстъпка на бани, 20 процента отстъпки на гранитогрес, 20 процента отстъпки на плочки, богата гама от плочки и гранитогрес, бот ко, бот ко еоод, бот ко еоод исперих, висококачествена подова и стенна керамика, големи отстъпки на бани, големи отстъпки на гранитогрес, големи отстъпки на плочки, големи отстъпки на фаянс, луксозна линия плочки исперих, мебели за баня исперих, нова луксозна линия плочки, отстъпки на обзавеждане за бани, продажба на гранитогрес исперих, продажба на разнообразни колекции за баня, продажба на фризове и декори исперих, продажба на цялостно обзавеждане исперих, промоции на баня, промоции на гранитогрес, промоции на обзавеждане за бани, промоции на плочки, промоции на фаянс, разпродажба на бани, разпродажба на гранитогрес, разпродажба на обзавеждане за бани, разпродажба на плочки, санитарна керамика исперих, търговия с подова и стенна керамика исперих, фаянс теракот гранитогрес исперих, цялостно обзавеждане за баня исперих

Партньори

 Бот - Ко - плочки, гранитогрес, санитарна керамика

 

От основаването си до днес, Бот-Кo ЕООД e фирма изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, поемайки дългия път към успеха.

 

Предлага богата селекция от фаянс, теракот и гранитогрес, които по дизайн и разцветки са обединени в многобройни колекции за баня. Всяка колекция е окомплектована с подходящите фризове и декори. Възможностите за комбиниране на плочки, фризове и декори са на практика неограничени и с помощта на нашите дизайнери и консултанти можете да създадете Вашата собствена уникална баня.

 

Поддържа партньорски отношения с водещи производители в България и в световен мащаб:

 
Бот - Ко - плочки, гранитогрес, санитарна керамика

 

Българският производител на фаянс, теракот и гранитогрес KAI Group разпола с два завода - в градовете Исперих и Шумен. Напълно обновени двата завода са оборудвани с най-съвременните производствени декориращи линии и пещи и годишното им производсво надхвърля 17 млн. кв.м. Продуктовото портфолио на KAI Group обхваща широка гама от керамични плочки, глазирани и неглазирани гранитогрес и декоративни елементи в различни размери и разнообразен дизайн. Продуктите на KAI са с много добро съотношение на цена, качество и дизайн и са намерили прием освен на нашия пазар и във Франция, Великобритания, Холандия, Румъния и др.


Керос Керамика е фамилна компания, създадена през 1994 в гр. Нулес - Испания с предмет на дейност производство на керамични плочки. През 2009 г. е открит и започва работа заводът на фирмата в Русе. Името Керос е синоним на качество, модерен дизайн, съобразен със съвременните тенденции, висок професионализъм и коректност. Фирмата притежава сертификати за внедрена интегрирана система за управление на качеството UNE-EN-ISO 9001:2001, околна среда UNE-EN-ISO 14001:1996 и условия на труд OHSAS 18001:1999. Продуктовата гама включва стенни, подови, гранитогресни плочки, теракот, обзавеждане за баня и разнообразие от декоративни елементи, познати в повече от 80 страни по света.

 
Бот - Ко - плочки, гранитогрес, санитарна керамика

 

Inter Ceramic - обзавеждане за бани, кухни и СПА - продукти с различни и иновативни функционалности.

 

Ceramica Fiore - нова луксозна линия плочки - гранитогрес, подови, стенни плочки, както и атрактивни декоративни елементи разработени според последни модни тенденции за дизайн в керамичната индустрия. Марката се отличава с модерна визия, атрактивен дизайн, нови формати, съчетани в стилни, свежи и оригинални интериорни решения за дома.

Контакти

БОТ-КО ЕООД

Исперих, ул. Хан Аспарух 14
0886057531, 0885812363, 0887616677