BGRegistar.com

БорВас ЕООД

абонаментно обслужване на асансьори младост, абонаментно сервизно обслужване на асансьори, абонаментно сервизно обслужване софия, аварийна асансьорна помощ младост, аварийни асансьорни услуги младост, асансьорни ремонти 365 дни в годината софия, асансьорни сервизни услуги младост, борвас, борвас еоод, доставка и монтаж на асансьорни уредби софия, експресни асансьорни услуги младост, експресни асансьорни услуги софия, качествен ремонт на асансьори софия, качествени асансьорни услуги софия, модернизация и преустройство на асансьорна техника, модернизация на системи за контрол на достъп, монтаж и ремонт на всички видове асансьори софия, освобождаване на хора от аварирали асансьори софия, поддръжка на асансьори младост, препоръчан сервиз за асансьори софия, препоръчан сервиз за асансьорна техника софия, препоръчана фирма за обслужване на асансьори софия, препоръчана фирма за ремонт на асансьори младост, препоръчана фирма за ремонт на асансьори софия, ремонт на асансьори младост, ремонт на асансьорни уредби софия, сервиз за асансьори младост, сигурен сервиз за асансьори софия, фирма за обслужване на асансьори младост, фирма за ремонти на асансьори младост, фирма за ремонти на асансьори софия

Информация

БорВас ООД София - ремонт и поддръжка на асансьори

 

БорВас ЕООД е съвременна, пазарно ориентирана компания, учредена през 1992 год. със седалище град София.

 

Обхватът на дейност е в областа на услугите - обслужване на всички видове асансьорни уредби.

 

Фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. За изминалите 25 години се утвърди и наложи с високото качество на предлаганите услуги.

 

Името БорВас ЕООД е символ на качество и коректност. Към всеки клиент се прилага индивидуален подход спрямо неговите нужди и изисквания, предлагайки комплексно обслужване и спешна помощ.

 

Екипът, зает в дружеството, е висококвалифициран и извършва качествено и сигурно сервизно обслужване и монтаж на всякакъв вид асансьорни уредби.

 

 

БорВас ООД София - ремонт и поддръжка на асансьориУслугите, които предлага и извършва БорВас ЕООД, са:


- Абонаментно сервизно обслужване на всички видове асансьорни уредби


- Модернизация и преустройство на асансьорна техника и системи за контрол на достъп


- Извършване на всички видове ремонти на асансьори


- Доставка и монтаж на асансьорни уредби


- Аварийно обслужване за освобождаване на хора от аварирали асансьори между етажи


Услугите си фирмата извършва 24/7, 365 дни в годината.

 

Самостоятелната база и собствена сграда на БорВас са разположени в град София.

 

Всяка поръчка е изпълнена в срок, на високо професионално ниво, с лоялно и коректно отношение към клиента, което гради взаимно доверие и успех.


Водещ девиз в работата на фирмата е: „Качествени услуги - доволни клиенти“

 

Контакти

БОРВАС ООД

София, жк. Младост 4, на гърба на Бл.411
028778005
028778005