BGRegistar.com

Бомар ЕООД

bomar, басейни добрич, бомар еоод, бомар еоод добрич, гривни за all inclusive на достъпни цени, доставка на аксесоари за басейна, изграждане на басейни с висококачествени материали, качествено изграждане на басейни добрич, качествено изграждане на парни бани, качествено изграждане на сауни, качествено строителство на спа центрове, консумативи за ресторанти добрич, консумативи за хотели добрич, ленти за all inclusive добрич, оборудване на басейни с висококачествени материали, препоръчан търговец на аксесоари за бита добрич, препоръчана фирма за гривни за all inclusive, препоръчана фирма за изграждане на басейни добрич, препоръчана фирма за изграждане на парни бани, препоръчана фирма за изграждане на сауни, препоръчана фирма за поддръжка на басейни, препоръчана фирма за проектиране на басейни, производител на ленти за all inclusive добрич, производство на гривни за all inclusive от пвц, разнообразие от гривни за all inclusive от pvc, строителство на басейни добрич, строителство на фонтани, търговец на дезинфекциращи препарати за басейни, търговец на почистващи препарати за басейни, фирма за басейни добрич, фирма производител на ленти за all inclusive, цялостно оборудване за басейни, цялостно оборудване за парни бани, цялостно оборудване за сауни

Информация

Бомар ЕООД

Бомар - проектиране и зиграждане на басейни и спа центрове

 

Бомар ЕООД е създадена през 1990 година със седалище град Добрич.

 

Развива своята дейност в областта на строителството и търговията.

 

Фирмата предлага препарати и аксесоари, миещи и дезинфекциращи препарати с битова и професионална насоченост, както и лични предпазни средства.

 

Строителна и инженеринг - консултантска дейност в областта басейни и СПА, започва през 1999 година. Обхватът на дейност включва проектиране и изграждане на басейни и СПА центрове.

 

Бомар изработва басейни, след предварителен оглед на терена, съобразени с идейното решение на инвеститора, с последващо проектиране и започване на дейностите по обекта.

 

Продуктовата гама вкючваща - хидроизолация, лепила, фуги, стъклокерамика, оборудване на басейн и филтърно помещение са на ASTRAL POOL Испания, лидер в изграждане и оборудване на басейни.

 

Бомар предлага гаранционна и извън гаранционна поддръжка на съответните обекти и доставка на аксесоари за басейна.


Релаксът е едно от най - важните, заемащо приоритетно място, в дейността на всяка една фирма, занимаваща се с изграждането на СПА центрове. Бомар влага най -качествените материали и оборудване при изграждането на възстановителни центрове, а именно това са продуктите на HELO Финландия. Сауните, парните бани и шоковите басейни са изцяло разработени с тези продукти, които са с доказано качество на пазара.

 

Бомар разполага с две складови бази, намиращи се в градовете Добрич и Каварна.

 

Фирмата произвежда и предлага на достъпни цени богата цветова гама на ленти за All Inclusive, изработени от PVC с различна плътност на материала. По желание, могат да се изработят от нетъкан текстил в основните цветове и възможност за поставяне на пореден номер върху всяка лента, заедно с логото на обекта или бар код. Доставка се извършва на място, посочено от клиента.

 

 

Контакти

 

 

Офис - гр. Добрич

 

бул. 25-ти Септември №  23

блок Пирин, вх. Г, ет. 1 (идеален център)


тел.: 0887/75 46 11
e-mail: bomar2000@abv.bg

 

Работно време

 

всеки ден - от 08:00 до 18:00 ч.

 

 

 

 

 

Контакти

Бомар ЕООД

Добрич, 25-ти Септември 23, блок Пирин, вх. Г, ет. 1
0887754611