BGRegistar.com

БОЙ МАР СТРОЙ ООД - Продукти и услуги

Продукти и услуги

Бой Мар Строй ООДГруби строежи - Обхваща се цялостният процес от проектиране и строителство на еднофамилни и многофамилни къщи. Фирмата предлага комплексни решения в извършваната строително – ремонтна дейност : външна мазилка, шпакловки, боядисване, поставяне на дограма, топло и хидро изолация, изграждане на ВИК и Електроинсталация.
 

 


Довършителни работи - компанията разполага с висококвалифициран персонал, притежаващ  дългогодишен опит. Предлагат се следните видове довършителни работи:
 
- Екстериорни - Зидария, машинна гипсова мазилка, варо-циментова мазилка, замазка и боядисване. Монтажи, ремонти и услуги на труднодостъпни места. Поставяне на хидро и топлоизолации, външни ремонти и реставрация.
 
- Мазилки - Вътрешни и външни варо-циментови,минерални,гипсови и благородни мазилки.
 
- Топлоизолации - Полагане на фасадни и вътрешни системи, EPS и XPS,депрон,вата и др.
 
- Хидроизолации - Полагане на битумни, самозалепващи системи, мембрани, грундове и други
 
- Интериорни - Фаянс, теракота, гранитогрес, шпакловки, боядисване с латекс и блажна боя, пръскани и декоративни мазилки, гипсокартон, електро инсталации, ВиК инсталации, Отопление Вентилация и Климатизация. Монтажи на душ кабини, вани, мивки, тоалетни чинии. Обръщане на врати и прозорци и термоизолации.
 
- Облицовки и настилки - Полагане на стенни и подови настилки и облицовки от фаянс, теракота, мрамор, гранит, изкуствени и естествени камъни, с екстериорно и интериорно приложение.
 
Сухо строителство - Изработка на окачени тавани,преградни,стени,сводове,ниши,декоративни елементи  и други.
 
Шпакловки и боядисване - Циментови и гипсови шпакловки. Финни шпакловки с колоркит.Направа на декоративна мазилка /STUKO/по стени ,тавани и колони.Ръчно и машинно боядисване с латекс.
 
Врати - Доставка и монтаж на входни, интериорни, технически и други.
 
Електро и слаботокови инсталации - Цялостно изграждане и ремонт на електро и слаботокови инсталации.
 
Автоматика - СОТ и видеонаблюдение.Автоматично включване на осветление,ролетни щори,входни врати и др.

Контакти

БОЙ МАР СТРОЙ ООД

София, жк. Люлин 7, бл.№ 718,вх.Б,ет.4,ап.47
024434424
0888723411, 0885734770, 0889415360
028259306