BGRegistar.com

БОЙ МАР СТРОЙ ООД

Информация

Бой Мар Строй ООДБой Мар Строй ООД е фирма, създадена през 2007 година като Еднолично дружество с ограничена отговорност. През 2013 година екипът от съдружници се разраства и компанията вече е с нова юридическа форма – ООД.

 

Бой Мар Строй е специализирана в извършването на строителство и строително-ремонтни дейности, довършителни работи, търговия със строителни материали и инструменти.

 

Специалистите, заети във фирмата извършват още реставрационни строителни работи, изграждане на магазини, метални сглобяеми и монолитни къщи и вили.

 

Служителите на дружеството притежават практически и професионален опит в сферата си на дейност. Персоналът е добре обучен. Квалификацията на всеки член на екипа подлежи на постоянно развитие.

 

Услугите, предлагани от Бой Мар Строй ООД, са ценово обосновани. Услуги, които предлага фирмата, са: Извършване на груби строежи, Довършителни работи, Екстериорни дейности, Нанасяне на Мазилки, Топлоизолации, Хидроизолации, Полагане на теракот, фаянс и други, Облицовки и настилки, Сухо строителство, Шпакловки и боядисване, Врати, Електро и слаботокови инсталации, Атоматика.

 

За своите клиенти дружеството осигурява гаранционна и извънгаранционна поддръжка на изградените от нея обекти. Можете да се обърнете към фирмата за консултация с архитект или строителен инженер.

 

Строително-монтажните дейности на Бой Мар Строй ООД са висококачествени и в срок.

 

Бой Мар Строй ООД

 

Контакти

БОЙ МАР СТРОЙ ООД

София, жк. Люлин 7, бл.№ 718,вх.Б,ет.4,ап.47
024434424
0888723411, 0885734770, 0889415360
028259306