BGRegistar.com

БЛУ МАРИЙН ЯХТС ЕООД

Информация

БЛУ МАРИЙН ЯХТС ЕООД

Блу Марийн Яхтс ЕООД е основана през 2008 година със седалище град Варна.

 

Компанията е официален е официален представител на MAIORA, AB YACTHS, INTERMARE, MONDO MARINE и OCEAN CONCEPT за България, Румъния и Украйна.

 

Предлага най - новото в морската архитектура и изпълнение, технология и стил - Nautor лебед, Jeanneau, Лагуна, Бавария и Конрад.

 

Компанията предлага нови, а също така и употребявани яхти, построени и отговарящи на най - новите световни стандарти и изисквания за безопасност.

 

Блу Марийн Яхтс ЕООД извършва услуги по продажба, наем, поддръжка, ремонт и агентство на яхти.

 

Блу Марийн Яхтс ЕООД консултира и предоставя уникалени  чартърни почивки.

 

Опитения мениджърски екип ще Ви окаже необходимата подкрепа, осигурявайки администрация за безопасно и успешното функциониране на Вашата яхта.

 

Блу Марийн Яхтс ЕООД работи с местните власти и може да организира туристически и търговски кейови места по българското крайбрежие, или около брега на Средиземно море посредством своите партньори.

 

Може да се погрижи за всички пристанищни формалности, митническите и имиграционните хлабини заедно с бункероване и други услуги на брега, които ще бъдат извършени от служителите на компанията, предлагайки квалифицирана помощ на всички клиенти.

 

Компанията има налични ветроходни яхти в района, които могат да бъдат отдавани под наем за круизи.

 

Блу Марийн Яхтс предлага на своите клиенти, готови за приключения, достъп до най - ценните марки лодки, като организира спортни мероприятия и състезания, насочени към повишаване на тази благородна страст.

 

За начинаещи и за тези, които искат да усъвършенстват своите знания и умения Блу Марийн - ветроходно училище организира първия център за обучение в Черно море.Контакти

БЛУ МАРИЙН ЯХТС ЕООД

Варна, ул. Цар Асен № 11А
052620280
0888235556, 0888268618