BGRegistar.com

БЛАГОЕВГРАД – БТ АД - Продукти

Продукти

БЛАГОЕВГРАД – БТ АД

Благоевград - БТ АД произвежда и предлага цигари с дължини 84 мм, 94 мм и 97 мм,  опаковани в потребителска опаковка тип - твърд пакет, овална кутия, твърд осмоъгълен пакет и мек пакет.

 

 

Благоевград - БТ АД произвежда и предлага следните марки цигари :

 

 

Victory - прецизно селектираните български и вносни тютюни от Латинска Америка, Африка и САЩ определят типичния вкус и аромат. За пълно задоволяване на очакванията на клиентите, на пазара се предлагат цигари виржиния и американ бленд.

 

Prestige - специфичният вкус на цигарите се дължи на смеските от трите основни типа тютюни - Виржиния, Бърлей и Ориенталски. Характерно за цигарите американ бленд е, че тютюнът от типа Бърлей се подобрява чрез соусиране и термична обработка.

 

Femina - типичен представител на цигарите американ бленд.

 

GD - класически бленд, в състава на който влизат висококачествени тютюни, доставени от световноизвестни региони. Цигарите се отличават със специфичен за виржинските тютюни аромат, с добре изразен плътен вкус и характерно парене.

 

S slims - цигари с балансиран и мек вкус, с лек и приятен аромат. Отличават се с оригинално цветово оформление на цигарата и опаковката.

 

New line - висококачествена цигара виржиния бленд в съвременна осмоъгълна опаковка с подчертано елегантен дизайн.

 

Melnik - най - продаваният асортимент в мека опаковка. Класически представител на цигарите американ бленд, които се характеризират с плътен вкус и наситен аромат.

 

Арда - натурален тютюнев аромат и специфични вкусови усещания.

Контакти

БЛАГОЕВГРАД – БТ АД

Благоевград, ул. Покровнишко шосе № 1
073884844