BGRegistar.com

БЛАГОЕВГРАД – БТ АД

Информация

БЛАГОЕВГРАД – БТ АД

Благоевград - БТ АД е дъщерно акционерно дружество в структурата на Булгартабак - Холдинг АД.

 

Развива своята дейност в областта на производството.

 

Произвежда и търгува с тютюн, тютюневи изделия и филтърни пръчки, резервни части и нестандартно оборудване за преработка на тютюн и тютюневи изделия.

 

Произвежданите от Благоевград - БТ АД марки цигари, са с предоставени от собственика на марката права и са вписани в Патентното ведомство на Република България.

 

Дружеството разполага с технически и капацитетни възможности за производство и на други марки цигари, с предоставени от собственика на марката лицензионни права.

 

През 2004 година Благоевград - БТ АД  получи сертификат по ISO 9001:2000.

 

Произвежда и предлага цигари с дължини 84 мм, 94 мм и 97 мм,  опаковани в потребителска опаковка тип - твърд пакет, овална кутия, твърд осмоъгълен пакет и мек пакет.

 

Цехът за производство на цигари  е оборудван с машини от водещите фирми в бранша. Всяка производствена линия се състои от машина за производство на цигари, опаковъчна и кашон - машина.

 

Дружеството произвежда филтърни пръчки  с различни  формати и параметри. През 2007 година е усвоено производството на рецес - филтри.

 

Капацитетът на филтров цех позволява да се осигури собственото цигарено производство и да се изпълняват поръчки за вътрешен пазар и износ.

 

Благоевград - БТ АД разполага с лаборатория, оборудвана със съвременна апаратура, с която  се извършва постоянен входящ контрол на материалите, влагани в производство, междинен контрол на технологичните продукти, контрол на физичните и химични параметри на готовата продукция.

Контакти

БЛАГОЕВГРАД – БТ АД

Благоевград, ул. Покровнишко шосе № 1
073884844