BGRegistar.com

БКК 95 ООД - Дейности

Дейности

БКК 95 ЕООД

БКК 95 ООД извършва следните дейности :

 

 

БКК 95 ООД е доказан професионалист в студеното обработване на метали, готов да изпълни всички изисквания на своите клиенти свързани с рязане, щанцоване, изтегляне, огъване, фрезоване, струговане, шлайфане и всички видове заваряване.

 

БКК 95 ООД разполага с две автоматизирани линии за прахово боядисване с инсталации за почистване, обезмасляване, фосфатиране, сушене и пещи за изпичане.

 

БКК 95 ООД разполага с възможности за пакетиране на готовите изделия в клиентска опаковка за директна продажба в магазините, групова опаковка и транспортна опаковка. Компанията работи съгласно изискванията на клиента и предлага надеждно опаковане на готовата продукция с цел запазване целостта и качеството на изделията по време на транспорт.

 

БКК 95 ООД разполага със звено за конструиране, изработка и поддръжка на инструментите, необходими в металообработването. Възможността за създаване на собствени инструменти е конкурентно предимство на компанията и гарантира най - къси срокове на внедряване на нови изделия, незабавна реакция при нужда от ремонт и поддръжка и най - ниска цена на инструменталното производство.

 

В БКК 95 ООД работи екип от професионалисти, които конструират и изработват всички необходими за производството инструменти – щанци, щампи, малки шприцформи, огъвни инструменти, шаблони за заваряване, нестандартни приспособления.

Контакти

БКК 95 ООД

Монтана, ул. Иван Давидков № 2
096391313