BGRegistar.com

БКК 95 ООД

Информация

БКК 95 ЕООД

БКК 95 ООД е създадена през 1995 година със седалище град Монтана. Развива своята дейност в областта на производството. Фирмата произвежда метални изделия и части за мебели.

 

БКК 95 ООД е доставчик на мебелната фирма IKEA. 90% от продукцията на металните изделия и компоненти, която БКК 95 ООД произвежда се реализира на пазарите в страни от Европейския съюз и Северна Америка.

 

Фирмата разполага с три производствени площадки, общата площ на които е над 75 000 квадратни метра. Във фирмата работи екип от квалифицирани специалити с опит и стаж, които са двеста и пет души.

 

От 1998 година компанията инвестира в разширяване и модернизиране на оборудването за всеки етап от производството. В периода от 2000 до 2003 година компанията разшири своето производство. посредством  закупуването на допълнителна производствена площ и въвеждането на нови производствени мощности.

 

През 2009 година БКК 95 ООД реализира проект за техническа модернизация на предприятието с цел увеличаване на производствения капацитет и конкурентноспособността. Дружеството инвестира във високотехнологични решения за производството на качествени метални изделия по индивидуални изисквания на клиента.

 

БКК 95 ООД е дългогодишен търговски партньор на редица международни компании, благодарение на своята последователност в предлагането на продукти и услуги с изключително високо качество.

 

Компанията е създала търговски взаимоотношения с водещи компании в мебелната индустрия, като шведския гигант - IKEA,  скандинавските фирми - Martela AB, Totebo AB, Scapa AB, Spaljisten AB и немските Maja Werk GmbH и HMW Moebel GmbH.

 

Метални компоненти се доставят и за големи производители на мебели в Румъния, Германия, Великобритания и Канада. БКК 95 ООД годишно доставя милиони бройки от произведените артикули до складовете на своите международни клиенти.

Контакти

БКК 95 ООД

Монтана, ул. Иван Давидков № 2
096391313