BGRegistar.com

БИСТРО - ГРАДИНА МАЛКИЯ БЕКИР

Информация

Информация

 

 

БИСТРО - ГРАДИНА МАЛКИЯ БЕКИР - комфортно и уютно заведение в град Айтос, главен път Айтос - Карнобат.


Предпочитано място за обяд и вечеря, за среща с приятели на чаша кафе и раздумка.


Разполага със закрита част и лятна градина.

 

Заведението предлага ястия от българската кухня, вкусни специалитети и богато разнообразно меню, включващо над 20 вида супи, салати, аламинути, предястия, скара, постни и месни ястия от пилешко, патешко, заешко, агнешко, свинско и телешко месо, които ще задоволят и най - изтънчените вкусове.


Заповядайте в БИСТРО - ГРАДИНА МАЛКИЯ БЕКИР, за да отдъхнете от забързаното ежедневие, да се насладите на истински кулинарни специалитети от българската кухня и подбрана селекция от качествени напитки.


Обслужването е на ниво, предлага се богато разнообразие на ястия, приготвени от изкусните майстор - готвачи на БИСТРО - ГРАДИНА МАЛКИЯ БЕКИР, показвайки своите отлични кулинарни способности.

 

 
Комфорта и удобството на гостите са гарантирани от уютната обстановка, разнообразни и вкусни гозби, в комбинация с добро и бързо обслужване.


За удобство на клиентите заведението разполага с паркинг.


БИСТРО - ГРАДИНА МАЛКИЯ БЕКИР се стреми да задоволи различните вкусове на своите клиенти, предлагайки им уютна и комфортна обстановка, разнообразни и вкусни ястия на достъпни цени.


Заповядайте в БИСТРО - ГРАДИНА МАЛКИЯ БЕКИР, култово заведени известно с най - доброто шкембе в България.

 

 

Заповядайте и се убедете сами !

 

 

 

Контакти

РЕСТОРАНТ - ГРАДИНА МАЛКИЯ БЕКИР

Айтос, Главен път Айтос - Карнобат
0888603354