BGRegistar.com

Бисер Олива АД - Продукти

Продукти

Бисер Олива АД произвежда и предлага:

 

Олио БисерОлио Бисер - натурален продукт с неповторим вкус, богат на витамин Е, не съдържа консерванти и оцветители, подходящ за универсална употреба. Първото олио в България, бутилирано по уникална технология в защитена среда.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Олио Бисер Vital Олио Бисер Vital - добър източницик на омега 3 мастни киселини с жизненоважно значение за нормалния метаболизъм. Помага предотвратяването на широк спектър от здравословни проблеми, включително сърдечно-съдови заболявания, депресия, астма и ревматоиден артрит. Съдържа витамин А, Д и Е.

 

 

 

 

 


Високопротеинов слънчогледов шротВисокопротеинов слънчогледов шрот от най-висок клас. Изключително ценна съставка включаща се във фуражи за птици и в повечето комбинирани фуражи. Препоръчва се за хранене на подрастващи животни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Лецитин за хранителни целиЛецитин за хранителни цели - фосфатиден концентрат, извлечен от семената на слънчогледово масло чрез пресоване и екстракция. Полезна добавка за всички, които силно ограничават мазнините в храната си и

спортуват.

 

 

 

 

 

 

 

 

Мастни киселини - Бисер Олива АДМастни киселини - продукт, получен при рафинирането на слънчогледовото масло. Използвани като добавка при производството на фуражи, сапуни и за технически цели. 

 

 Контакти

Бисер Олива АД

Стара Загора, кв. Индустриален
042600918
042600382