BGRegistar.com

Бисер Олива АД

бисер олива, бисер олива ад, висококачествени растителни масла стара загора, висококачествено слънчогледово олио, водещ производител на растителни масла, водещ производител на слънчогледово олио, наложила се марка растителни масла, олио бисер, олио бисер vital, олио на вкус, предпочитан производител на растителни масла, предпочитана марка олио, предпочитана марка растителни масла, предпочитана фирма за олио, предпочитана фирма за растителни масла, препоръчана марка олио, препоръчана марка растителни масла, производител на високопротеинов слънчогледов шрот, производител на качествено олио, производител на лецитин за хранителни цели, производител на мастни киселини бисер , производител на олио бисер vital, производител на олио стара загора, производител на растителни масла стара загора, производител на растителни хранителни масла, производител на слънчогледово олио бисер, утвърден производител на растителни масла, утвърдена марка растителни масла, фирма за растителни масла стара загора, фирма производител на качествени растителни масла, фирма производител на качествено олио

Информация

Бисер Олива Ад - производител на растителни маслаБисер Олива АД е водещ български производител на растителни хранителни масла, характеризиращи се с високо качество и сигурен произход.

 

Дружеството развива успешно своята дейност от 1947 година насам, благодарение на умелото управление на ръководния екип.

 

Бисер Олива АД се стреми да отговори на търсенето на българския потребител предоставяйки висококачествено слънчогледово олио под търговската марка Бисер.

 

Производствена фабрика в град Стара Загора, кв. Индустриален е оборудвана с модерна техника и машини, което е гарнция за високото качество на изделията излизащи от производство.

 

Влаганите в производството суровини са с най-доброто качество, за да получат потребителите натурален продукт с неповторим вкус, който напълно да задоволява техните нужди.

 

Ценовата политика на фирмата е съобразена с пазарните условия и предлага добро съотношение между качество и цена на продуктите.

 

Благодарение на богатия опит трупан през годините, на своята далновидност и гъвкава политика, експедитивна и прецизна работа, Бисер Олива АД, успя да се утвърди като лидер на пазара, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан партньор.

 Бисер Олива АД - производител на растителни масла

 

Контакти

 

БИСЕР ОЛИВА АД


гр. Стара Загора ( 6000 )
кв. Индустриален

 

Телефон: +359 42 600 918
Факс: +359 42 600 382

 

 


гр. София
бул. Симеоновско шосе 110 В
Административна сграда, ет. 4, офис 22


Телефон: +359 2 421 4065
Факс: +359 2 421 4069
E-mail: biser@biseroliva.bg

Контакти

БИСЕР ОЛИВА АД

Стара Загора, кв. Индустриален
042600918
042600382