BGRegistar.com

БИРАРИИ ЕЛ ХАУС

Информация

ЕЛ ХАУС - БИРАРИИ

ЕЛ ХАУС е бирария намираща се в центъра на град София, ул. Христо Белчев 42. На мястото на някогашната Ротисерия вече се намира новата бирария, с бързо запомнящо се име.

 

Бирарии в София има много, но като Ale House няма друга - само тук предлагат жива бира, която всеки си налива сам.

 

Заведението разполага със 130 места и предлага уютна обстановка с уникална система за наливане на жива бира, която клиентите сами наливат на масата.

 

Още на входа се виждат съдовете за доферментация, които доставят по специално изградена инсталация живото пиво до всяка маса, където има индивидуален кран, които са 20 на брой.

 

Името Ale House се превежда буквално като пивница, но спокойно можем да я наречем и дом на живото пиво - даже образцов, ако дадем оценка на обстановката и обзавеждането от масивно тъмно дърво и кожа.

 

Вече на много места сервират жива бира - нефилтрирана, без допълнителна обработка и консерванти, обаче навсякъде чакаме барманът или сервитьорът да ни я поднесе. Не и в Ale House, където са внедрили уникална система, неизползвана досега в България - от огромни съдове за доферментация, живото пиво циркулира по тръби из цялото заведение и потича с едно натискане на кранчето директно в чашата ви, а брояч отмерва колко сте си наляли.

 

Ако все пак това не ви изкушава и не сте много по бирата, в Ale House ще Ви предложат уиски - в листа се редят над 30 вида, отлежали, малцови и други високоалкохолни и безалкохолни напитки, два вида лимитирани мискетови ракии - Културна и Бастуните, които не се предлагат в други заведения или в търговската мрежа.

 

Менюто на Ale House е разнообразно и много вкусно, като разбира се, мезетата и ястията, които вървят с бира са на почит. Благодарение на отличните готвачи, кухнята на Ale House e известна с крехките джолани, вурстове, картофки по разни рецепти, включително домашен чипс, крилца и дори дивеч.

 

В Ale House се предлага прясно месо от елен и глиган, може да опитате няколко изключителни ястия от сьомга и прясна риба според сезона, ястия от телешко месо приготвените по специална рецепта.

 

Заповядяйте за да похапнете на обяд, когато Ви очаква вкусно обедно меню.


Хапването и пийването в Ale House са достатъчен, но не и единствен повод да минавате често с компанията - в петък и събота вечер в бирарията има и жива музика. живо пиво и жива музика - каква по-добра комбинация !


Любителите на бирата в град Пловдив вече имат своето място, а това е втората бирария на Ale House, която се намира на ул. Капитан Райчо 54. Едно изключително място, за среща с приятели по на чаша жива бира, която всеки може да налее сам. Заповядайте !

 

КОНТАКТИ

 

Пловдив
ул. Капитан Райчо 54
тел. - 032666111
GSM - 0884320111


Работно време :
от 11:00 до 24:00 ч.


София
ул. Христо Белчев 42
тел. - 029801717
GSM - 0884320400


Работно време :
от 11:00 до 24:00 ч.

 

Контакти

ЕЙЛ ХАУС - БИРАРИИ

София, ул. Христо Белчев 42
029801717, 032666111
0884320400, 0884320111