BGRegistar.com

Био Пи Ди Ес Инженеринг ЕООД - Дейност

bio pds engineering, административна помощ за фотовалтаици софия, био пи ди ес инженеринг еоод, въвеждане в експлоатация на фитоволтаици, гаранционно поддържане на фитоволтаици софия, изграждане на фотоволтаични системи, изграждане на фотоволтаични централи, изпълнител на проекти веи, консултации за фотоволтаични системи софия, мониторинг на фотоволтаични системи софия, обслужване и ремонт на фотоволтаици софия, обслужване на фотоволтаични системи софия, поддръжка на фотоволтаични системи, препоръчана фирма за фотоволтаици софия, препоръчана фирма за фотоволтаични системи софия, проекти за фотоволтаични системи софия, проектиране на фотовалтаични системи софия, пуск на фотовалтаични системи софия, пускане в експлоатация на фотоволтаичните системи, специалисти по възобновяеми енергийни източници, техническа помощ за фотоволтаици софия, фирма за фотоволтаични системи в софия

Дейност

Продукти

Соларната енергия е технология на настоящето с огромен потенциал за бъдещето ни. С времето, този източник на енергия се превръща в незаменим.


Основната цел на Био Пи Ди Ес Инженеринг ЕООД е да помогне на поребителите да осъзнаят, че енергията в природата е неизчерпаема и можем да бъдем независими от конвеционалните източници на електрическа енергия и отопление, които замърсяват атмосферата.


Био Пи Ди Ес Инженеринг ще Ви помогне и съдейства в използването на този огромен потенциал, предлагайки цялостно обслужване при получаването на ток от слънчева светлина от проектирането до пуска на соларните фотоволтаични централи.


Проектите на фотоволтаичните системи във всички фази и части, предхождани от работни варианти се съгласуват с изискванията на всеки отделен клиент и включват:

 

  • Административна и техническа помощ
  • Проектиране
  • Изграждане
  • Пуск
  • Въвеждане в експлоатация
  • Гаранционно поддържане
  • Мониторинг


Био Пи Ди Ес Инженеринг гарантира съдействие по време на целия процес от фаза проучване до окончателна реализация и пускане в експлоатация на фотоволтаичните системи.


Фирмата работи с български и чужди партньори като по този начин се стреми да откликне на все по-растящи нужди в този сектор, който се развива с все по-големи темпове. Фирмата е партньор на много общини както в развитието на Възобновяемите Енергийни Източници, така и в използването на Европейското финансиране по проекти основани на тяхното приложение.

 

Екип

 

 

Био Пи Ди Ес Инженеринг ЕООДПетър Дойчинов
Генерален мениджър
тел.: 0894 011 941

 

 


Петър Михалев
Технически ръководител проекти

 

 

 

Явор Рударски
Главен електроинженер

 

 

 

Дарина Попова
Главен офис мениджър

 

 

Контакти

Био Пи Ди Ес Инженеринг ЕООД

София, ул. Маестро Кънев 78, вх. Г, ет. 3, ап. 22, офис 1 и офис 4
024840400
0894011941, 0897442443