BGRegistar.com

Био Пи Ди Ес Инженеринг ЕООД

bio pds engineering, административна помощ за фотовалтаици софия, био пи ди ес инженеринг, био пи ди ес инженеринг еоод, гаранционно поддържане на фотоволтаици софия, качествена поддръжка на фотоволтаични системи, комплексно обслужване на фотоволтаични системи, коректен изпълнител на проекти веи, коректна фирма за фотоволтаични системи в софия, коректна фирма с опит в продажбата на веи, коректна фирма с опит в производството на веи, лидер в изграждането на фотоволтаици, лидер в изграждането на фотоволтаични централи, препоръчана фирма за обслужване на фотоволтаици, препоръчана фирма за пуск на фотоволтаични системи, препоръчана фирма за ремонт на фотоволтаици, препоръчана фирма за фотоволтаици софия, препоръчана фирма за фотоволтаични системи в софия, препоръчана фирма за фотоволтаични системи софия, препоръчана фирма с опит в производството на веи, проектиране и изграждане на фотоволтаични системи, проектиране и поддържане на фотоволтаични системи, пускане в експлоатация на фотоволтаичните системи, фирма за въвеждане в експлоатация на фотоволтаици, фирма за изграждане на фотоволтаични системи, фирма за изграждане на фотоволтаични централи, фирма за консултации за фотоволтаични системи, фирма за мониторинг на фотоволтаични системи софия, фирма с опит в ремонта на веи

Информация

Информация

Био Пи Ди Ес Инженеринг ЕООД

 

Био Пи Ди Ес Инженеринг ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, учредена през 2019 год. като част от консорциума Био Пи Ди Ес Корпорейшън ДЗЗД с богат опит в производството, продажбата, обслужването и ремонта на Възобновяеми енергийни източници.


Фирмата е една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителния бизнес, предлагаща иновации за качествени решения в изграждане на фотоволтаични централи.


Утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа, наложила се като лидер в строителния бранш, осигурявайки си дългогосрочни партньорства.


Био Пи Ди Ес Инженеринг е ориентирана към своите клиенти, стреми се да предложи най-ефективните и оптимални решения, както в технически, така и в икономически аспект.


Притежава богато портфолио от реализирани проекти свързани с изграждането на фотоволтаични централи, което е показателно за безупречната репутация, изградена с труд и постоянство.


Разполага с екипи от висококвалифицирани специалисти притежаващи необходимите опит и умения. Дългогодишната практика гарантира възможности и капацитет за справяне и с най-големите предизвикателства.


Предлага консултации и техническа помощ, залага на високото качество, прецизност и кратки срокове на изпълнение. Гарантира съдействие по време на целия процес от фаза проучване до окончателна реализация и пускане в експлоатация на фотоволтаичните системи.


Приоритет в работата на Био Пи Ди Ес Инженеринг е високото качество на предоставяното обслужване и постигане на удовлетвореност на клиентите.


Дружеството се представлява от г-н Петър Дойчинов в качеството на Управител.

 

Био Пи Ди Ес Инженеринг ЕООД

Контакти

Био Пи Ди Ес Инженеринг ЕООД

София, ул. Маестро Кънев 78, офис 1
0897442443