BGRegistar.com

Био Пи Ди Ес Инженеринг ЕООД

bio pds engineering, административна помощ за фотовалтаици софия, био пи ди ес инженеринг еоод, въвеждане в експлоатация на фитоволтаици, гаранционно поддържане на фитоволтаици софия, изграждане на фотоволтаични системи, изграждане на фотоволтаични централи, изпълнител на проекти веи, консултации за фотоволтаични системи софия, мониторинг на фотоволтаични системи софия, обслужване и ремонт на фотоволтаици софия, обслужване на фотоволтаични системи софия, поддръжка на фотоволтаични системи, препоръчана фирма за фотоволтаици софия, препоръчана фирма за фотоволтаични системи софия, проекти за фотоволтаични системи софия, проектиране на фотовалтаични системи софия, пуск на фотовалтаични системи софия, пускане в експлоатация на фотоволтаичните системи, специалисти по възобновяеми енергийни източници, техническа помощ за фотоволтаици софия, фирма за фотоволтаични системи в софия

Информация

Информация

Био Пи Ди Ес Инженеринг ЕООД

 

Био Пи Ди Ес Инженеринг ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, учредена през 2019 год. като част от консорциума Био Пи Ди Ес Корпорейшън ДЗЗД с богат опит в производството, продажбата, обслужването и ремонта на Възобновяеми енергийни източници.


Фирмата е една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителния бизнес, предлагаща иновации за качествени решения в изграждане на фотоволтаични централи.


Утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа, наложила се като лидер в строителния бранш, осигурявайки си дългогосрочни партньорства.


Био Пи Ди Ес Инженеринг е ориентирана към своите клиенти, стреми се да предложи най-ефективните и оптимални решения, както в технически, така и в икономически аспект.


Притежава богато портфолио от реализирани проекти свързани с изграждането на фотоволтаични централи, което е показателно за безупречната репутация, изградена с труд и постоянство.


Разполага с екипи от висококвалифицирани специалисти притежаващи необходимите опит и умения. Дългогодишната практика гарантира възможности и капацитет за справяне и с най-големите предизвикателства.


Предлага консултации и техническа помощ, залага на високото качество, прецизност и кратки срокове на изпълнение. Гарантира съдействие по време на целия процес от фаза проучване до окончателна реализация и пускане в експлоатация на фотоволтаичните системи.


Приоритет в работата на Био Пи Ди Ес Инженеринг е високото качество на предоставяното обслужване и постигане на удовлетвореност на клиентите.


Дружеството се предствалява от г-н Петър Дойчинов в качеството на Управител.

 

Био Пи Ди Ес Инженеринг ЕООД

Контакти

Био Пи Ди Ес Инженеринг ЕООД

София, ул. Маестро Кънев 78, вх. Г, ет. 3, ап. 22, офис 1 и офис 4
0897442443