BGRegistar.com

Бионик Концепт ООД

апарат за биорезонансна терапия, аура бионик, бионик концепт оод, биорезонанс, биорезонанс за справяне с коронавирусна инфекция, биорезонансен апарат, биорезонансен апарат аура бионик, биорезонансен уред, биорезонансен уред аура бионик, биорезонансна терапия за коронавирусна инфекция, качествен апарат за биорезонанс, качествен биорезонансен уред, качествена биорезонансна терапия, медицински апарат за биорезонансна терапия, медицински апарат за изчистване на вируси, медицински апарат за изчистване на паразити, предлагане на биорезонансен апарат, предлагане на биорезонансен уред, сертифициран апарат за биорезонанс, сертифициран медицински апарат за биорезонанс, сертифициран медицински биорезонанс, сертифициран медицински биорезонансен апарат, сертифициран медицински биорезонансен уред, сертифициран уред за биорезонанс, терапевтичен биорезонансен апарат, уред за биорезонансна терапия

Информация

Пандемичната ситуация, несигурността и търсенето на алтернативни варианти за поддържане на здравето доведе в последните години до сериозен бум в предлагането на всевъзможни биорезонансни апарати. Ценовият диапазон е широк, както и диапазонът на качеството на устройствата.


Когато говорим за биорезонансни апарати определено говорим за техника предназначена за поддържане или в повечето случаи за възстановяване на здравето.

 

Апаратът за биорезонансна терапия, задължително трябва да е придружен със сертификат, покриващ европейските и зисквания за медицинска техника. 

 

Ние в Бионик Концепт смятаме, че отговорността за здравето и живота на хората е много голяма и сме длъжни да гарантираме, че АУРА Бионик отговаря на изискванията -  Безопасност EN 60601-1: 2006 + A1: 2013 + A12: 2014 (БДС EN 60601-1: 2006 + A1: 2013 + A12: 2014) EMC EN 60601-1-2: 2015 (БДС EN 60601-1-2: 2015).

 

Индукционен биорезонансен осцилатор АУРА БИОНИК

 

Индукционен биорезонансен осцилатор АУРА Бионик е биорезонансен апарат от ново поколение точно затова, защото той е не просто терапевтичен апарат, но има вграден и диагностичен модул, който самостоятелно в началото на всяка терапевтична процедура прави диагностика на тялото. Сканира за паразити, бактерии, микроорганизми, за възпаления, за отклонения във функционалността на органите и чрез вграден изкуствен интелект определя приоритетно върху кой от откритите проблеми да се съсредоточи терапията.


АУРА Бионик има разработена ефективна система за диагностика, което ни освобождава от външни зависимости, като прегледи и паразитологични изследвания, задължителни при останалите апарати, които изискват въвеждането на честоти или избор на болестно състояние за третиране.


АУРА БИОНИК таргетира конкретен причинител с неговата точна честота. Откривайки източник на патогенна честота в тялото ви, апаратът ще таргетира с абсолютно точната честота този източник. Именно това е пътят по-който се унищожават бактериите, паразитите се принуждават да напуснат телата ни, а състоянието на телата ни се подобрява и здравето се възстановява.

 

Сканирайки тялото в началото на всяка процедура АУРА Бионик установява 100% точната честота, активирайки именно реалния процес на физичната интерференция. Така работи за изчистването на паразитите, бактериите и останалите патогени. АУРА БИОНИК взима информацията директно от тялото на човека абсолютно точното таргетира парзитите, бактериите и т.н. увреждащи и болестотворни организми. Провеждането на необходимия брой процедури ги убива.

 

Лекота на работата с АУРА Бионик позволява апарата да се използва от хора на всякаква възраст без необходимост от асистенция. За да се пусне апарата и да започне процедура е необходимо да се натиснат само две копчета - за начало на процедурата и за нейната продължителност. Препоръки за продължителността има в ръководството, което е неделима чст от комплекта АУРА БИОНИК, а при покупка на апарат в случай на нужда даваме и индивидуални препоръки.


АУРА Бионик е с две години гаранция на електрониката, като ние, в качеството ни на производител осигуряваме и гаранционния сервиз. Това улеснява клиентите и същевременно гарантира, че всеки ремонт ще е направен качествено.

 

АУРА Бионик помага на клиентите ни да преминат по-леко и бързо коронавирусната инфекция.

 

Контакти

Бионик Концепт ООД

София, Столична
0879135313