BGRegistar.com

Били ООД

бельо на достъпни цени илиенци, бельо на ниски цени димитровград, бельо на ниски цени илиенци софия, бельо на ниски цени хасково, бельо от висококачествени еластични материи, бельо от висококачествени материи илиенци, били, били оод, били оод софия, висококачествено бельо илиенци, висококачествено дамско бельо илиенци, висококачествено мъжко бельо илиенци, качествено бельо на достъпни цени, качествено мъжко дамско и детско бельо, магазин за висококачествено бельо, магазин за висококачествено бельо илиенци, магазин за евтино бельо димитровград, магазин за евтино бельо илиенци софия, магазин за евтино бельо хасково, мъжко дамско и детско бельо на изгодни цени, препоръчан производител на бельо, препоръчан търговец на бельо илиенци, продажба на висококачествено бельо илиенци, продажба на евтино бельо димитровград, продажба на евтино бельо илиенци, продажба на евтино бельо софия, продажба на евтино бельо хасково, производител на бельо димитровград, производител на бельо хасково, производител на евтино бельо, производител на на висококачествено бельо, разнообразие от модели бельо илиенци, търговец на висококачествено бельо, фирма производител на бельо илиенци, фирма производител на бельо козлец, фирма търговец на бельо софия, фирма търгуваща с бельо илиенци, фирма търгуваща с бельо софия

Информация

Били ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания специализирана в областта на производството и търговията.

 

Предлага голямо разнообразие от дамско, мъжко и детско бельо с гарантирано качество на достъпни цени. Моделите са със собствен дизайн от висококачествени еластични материали.

 

Разнообразието от модели, материи и цветове, ръстова номерация и професионална консултация от специалист при избора, са утвърдили Били ООД като предпочитан производител и търговец от потребителите в страната.

 

Изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, компанията се стреми максимално да задоволява изискванията на своите клиентите и партньори.


Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, успява да се наложи на пазара.

 

Екипът от компетентни специалисти с опит предлагат ценово-ефективни и качествени решения, придават безценно ноу-хау съчетано с непоколебима отдаденост към всеки индивидуален клиент.

 

Търговският обект на дружеството в гр. София се намират в БТЦ Илиенци 2, магазин № 14. За удобство на клиентите разполага с магазини в градовете  Хасково и Димитровград.

 

Заповядайте, за да изберете най-подходящия за Вас артикул, сред предлаганата богата гама от продукти на достъпни цени.

 

Магазин № 14 - БТЦ Илиенци 2
Телефон: 0884017175, 0889928580
E-mail: bilser_67@hotmail.com
http://www.bili.ilienci2.com

 

 

 

 

 

 

 

Контакти

Били ООД

София, БТЦ Илиенци 2, магазин № 14
0884017175, 0889928580