BGRegistar.com

Бест Билдинг ЕООД

best building, best building ltd, арматура за строителството божурище, бест билдинг, бест билдинг еоод, бетон божурище, бетонни изделия божурище, бетонов възел божурище, бетонови изделия божурище, висококачествен бетон божурище, висококачествени бетони божурище, полагане на бетон с помпа пума 9 кубика, полагане на бетон с помпа пума софия, помпа пума с 32 метра дължина на стрелата, продажба на арматура за строителството , продажба на бетон божурище, продажба на инертни материали и арматура, продажба на шпакловки божурище, производство и полагане на бетон с помпа пума, производство на бетони и бетонни изделия божурище, производство на висококачествени бетони божурище, производство на висококачествени бетони софия, специализирана фирма в бетонопроизводството, транспорт на бетон с бетоновоз, транспортиране на бетон, фирма производител на качествен бетон, шпакловки божурище

Информация

Бест Билдинг ЕООД е фирма, със седалище и адрес на управление град София.


Обхватът на дейност включва производство и полагане на бетон с помпа пума, с параметри 9 кубика ширина и 32 метра дължина на стрелата.


Бест Билдинг разполага с модерен бетонов възел находящ се в град Божурище, притежаващ всички европейски сертификати, нужни за производството на висококачествени бетони и бетонни изделия в България.

 

Компанията предлага на българския пазар строителни материали и конструкции – бетон, шпакловки, свързващи маси и модули.

 

От Бест Билдинг можете да закупите инертни материали, арматура и други елементи, приложими в строителството.

 

Като един от лидерите в производството и търговия със строителни материали, Бест Билдинг предлага и развива дейност, отговаряща на изискванията на клиентите относно качество, професионално изпълнение и присъствие на пазарите в страната.

 

Основната цел на дружеството е да затвори кръга от предлагани стоки, като по този начин улесни клиентите си, като им спести време и пари.

 

Бест Билдинг предлага висококачествени продукти и услуги. Репутацията и е на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в своята област.

 

За повече информация и директна връзка с Бест Билдинг, моля използвайте посочените контакти:


тел.: 0889961066
e-mail: best_bilding@yahoo.com

 

 

 

Контакти

БЕСТ БИЛДИНГ ЕООД

Божурище, ул. Промишлена 29, срещу Конна база до Гробищен парк
0889961066