BGRegistar.com

БЕРГ - ЦИТРУС КЪМПАНИ

Информация

БЕРГ - ЦИТРУС КЪМПАНИ

Берг Цитрус Къмпани ЕООД е създадеана през 2001 година със седалище Асеновград, ул. Моминска 4.

 

Предмет на дейност - разнос и търговия на едро с плодове, зеленчуци и екзотични плодове.

 

От 2003 година фирмата е доставчик по обществени поръчки за област Пловдив, а от 2004 година е доставчик на веригите магазини на територията на страната.

 

Фирмата се е наложила и утвърдила в доставките на пресни плодове и зеленчуци с екстра качественото, подържайки целогодишно асортимент от актуални за сезона продукти.

 

Берг Цитрус Къмпани ЕООД се стреми да предлага на своите клиенти винаги свежи плодове и зеленчуци, съобразни с нормите и стандартите на Агенция по безопасност на храните.

 

Високото качество и достъпните цени са основни приоритети на дружеството.

 

Фирмата има внедрена НАССР система. Разполага със складова база оборудвана с хладилни камери за темпериране и съхранение на стоките преди и след преработка за доставка на стоките, предлагани и спедитирани от фирмата, опаковъчни машини за опаковане на отделните продуктите според изискванията на клиентите.

 

100% ДДС фактуриране, баркод етикетиране за произход, срок на годност, клас на продукти съобразно изисквания от МНЗ и Агенция по безопасност на храните.

 

Берг Цитрус Къмпани ЕООД разполага със собствен транспорт - хладилни тирове, камиони и микробуси, специално оборудвани, отговарящи на изискванията на Агенцията по безопасност на храните.

 

ПРОДУКТИ

 

Берг Цитрус Къмпани ЕООД поддържа целогодишно пълен асортимент от :


 


Плодове - богато разнообразие и различни сортове ябълки, круши, грозде, праскови, кайсии, ягоди, сливи и други.


Цитрусови плодове - пресни и вкусни банани, портокали, лимони, грейпфрути, мандарини, ананаси, киви и други.Екзотични плодове
- пресни и вкусни манго, гуава, физалис, маракуя, папая, питахая, пепино и други.


Зеленчуци - богато разнообразие и различни сортове домати, домати чери, краставици, чушки, моркови, лук, картофи, зеле, брюкселско зеле, червено зеле, карфиол, броколи и други.

 

Контакти

БЕРГ - ЦИТРУС КЪМПАНИ

Асеновград, ул. Моминска 4
033198084
0884365765, 0896778096