BGRegistar.com

БЕН КЕРАМИК

Информация

БЕН КЕРАМИК

Бен Керамик ЕООД е основана през 1992 година от Димитър Бенчев - дипломиран майстор по керамика, член на Занаятчийска Камара в България.

 

След години на практически тестове и развитие на технологиите, компанията се е наложи на пазара като производител. От малка занаядчийска манифактура, Бен Керамик се разраства до мащабите на фабрика.

 

Първоначално фирмата съсредоточава дейността си в областта на производството и разработката на технологията. Фирмата се занимава с производство на керамични тухли за облицовка на стени, подове и фасади.

 

Материалът, който се използва е 100 % глина, без добавка на строителна химия, като оцветители или стабилизатори. Произвеждания продукт е напълно натурален.  

 

Бен Керамик ЕООД разработва собствена технология, основана на традиционните методи за производство в керамиката, използвани от векове.

 

Уникалността на производството, ръчният труд при изработката, напълно естествените материали, които са вложени, правят продукта доста търсен и предпочитан.

 

Бен Керамик ЕООД произвежда натурална керамика за дизайн и строеж. Различни видове - подови тухли, облицовъчни тухли за стени и камини, тухли за градеж и декоративна зидария, тухли за реставрация на археологически обекти.

 

Керамиката е ръчно производство по специална автентична технология с много добри топлоизолационни, мразоустойчиви, киселинноустойчиви, изолиращи влага и конденз, висока износоустойчивост.

 

Керамиката за облицовка може да се лепи на всякакви повърхности като се използват всички познати слепващи материали.

Контакти

БЕН КЕРАМИК

Варна, ул. Кирил и Методий № 79
052370148
0889915838