BGRegistar.com

Белтекс М АД

brltex m, белтекс м, белтекс м ад, белтекс м ад монтана, белтекс м лом, белтекс м монтана, белтекс м софия, гама модели работно облекло монтана, комфортни работни облекла монтана, облекла за помещения с контролирана атмосфера, практични и удобни работни облекла лом, практични и функционални работни облекла, препоръчан производител на работни облекла, производител на практично работно облекло лом, производител на практично работно облекло монтана, производител на работни облекла лом, производител на работни облекла тип док, производител на работно облекло монтана, производител на стилно работно облекло лом, производител на стилно работно облекло монтана, пълен диапазон от работни и предпазни облекла, пълна гама модели работно облекло лом, работни и предпазни облекла лом, работни и предпазни облекла монтана, работни облекла тип док, фирма производител на работно облекло, функционално работно облекло лом, функционално работно облекло монтана

Информация

Белтекс М АД - производство на работни и предпазни облекла

 

Белтекс М е дружество учредено през 2002 година с участие на български и белгийски капитали.

 

Съвремено, високо - технологично предприятие, изградило своята база в Северозападна България, гр. Монтана, което отговаря на Българските и Европейски стандарти и изисквания.

 

Белтекс М е фирма с доказано име и обхват на дейност производство на работни и предпазни облекла за европейския и българския пазар. Специализирана в изработката на облекла за контролирана атмосфера при високотехнологични процеси и производства. Основен доставчик на асортимента за фирмата Alsico Group, Белгия.

 

Широко стъпила на българския пазар Белтекс М се е наложила и утвърдила с високо качество на продуктите. Произвежда и предлага:

 

  • Облекла за помещения с контролирана атмосфера (super clean)
  • Облекла за хотели, ресторанти, СПА
  • Облекла за медицински и болничен персонал
  • Работни облекла тип ДОК
  • Облекла за хранително вкусовата промишленост


Производствената база в град Лом e оборудвана с модерна техника и машини, с висококвалифициран персонал, което е гарнция за високото качество на изделията излизащи от производство. Годишният производствен капацитет е от 1 000 000 облекла.


Производствената дейност е сертифицирана, съгласно стандартизационните документи за: качество на продукцията, на влаганите материали, за технологията на производство, за етикиране и контрол на качеството на всички етапи от производството.


През 2003 година дружеството успешно изгради и внедри система за управление на качеството ISO 9001/2000 и получи сертификат QUAL/2003/21180d от AFAQ AFNOR INTERNATIONAL.


През 2009 год. компанията премина етап на пресертифициране на системата си за управление на качеството и премина кам новата версия ISO 9001/2008 и получи своя нов сертификат QUAL/2003/21180е от AFNOR INTERNATIONAL.


Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата да се наложи като лидер в своя бранш.


Белтекс М се утвърди и наложи с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, чието единствено желание е да бъдат максимално полезни на своите клиенти, предлагайки продукти отговарящи на новите изисквания на пазара.


Работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Дружеството се представлява от г-н Владимир Цанков в качеството на управител.

Контакти

Белтекс М АД

Монтана, ул. Н. Вапцаров 10
096301019
096301018