BGRegistar.com

БЕЛЛ ТТ ЛОГИСТИК ООД

Информация

БЕЛЛ ТТ ЛОГИСТИК ООД

 

Белл ТТ Логистик ООД е регистрирана през 2003 година със седалище град Варна.

 

Дружеството е приемник на ЕТ Белл - ТТ - Цветанка Кирчева от 1991 до 1995 година и Белл ТТ ООД от 1995 до 2003 година.

 

Основната дейност, която развива фирмата е международен транспорт, спедиция и логистика.

 

Занимава се с международен и вътрешен автомобилен транспорт, международен и вътрешен железопътен транспорт, морски транспорт и митническо агентиране.

 

Извършва товарене и разтоварване на стоки през терминалите на Пристанище Варна или така нареченото пристанищно спедиторско обслужване. 

 

Белл ТТ Логистик ООД предлага най - добрите варианти за обработката на вашите вносни или износни товари през пристанище Варна,  митническо оформяне на място, автомобилен транспорт и железопътен транспорт от/до всяка точка на Европа. За целта фирмата разполага със собствен автопарк от тежкотоварни автомобили, с които осъществява автомобилен транспорт основно товари от и за пристанище Варна.

 

Започнала дейността си като малка фирма с няколко високо квалифицирани спедитори, Белл ТТ Логистик вече се е разрастнала и наложила на пазара като перфектен транспортен партньор и митнически агент.

 

Във компанията работи екип от квалифицирани специалисти, които могат да ви помогнат както за обработката на вашите вносни или износни товари, така също и с митническото оформяне на място. 

 

Контакти

БЕЛЛ ТТ ЛОГИСТИК ООД

Варна, ул. Софроний Врачански 8
052600133, 052730116
052613506