BGRegistar.com

Бебе магазини Том и Джери - АКВА ООД

Информация

Информация

 

 

Бебе магазини Том и Джери - АКВА ООД, Шумен предлагат всичко необходимо за отглеждането и възпитанието на малките палавници, от самото раждане докато пораснат.

 

Богат асортимент от висококачествени детски стоки, произведени от водещи фирми с гаранция за качество на най-добри цени.

 

Всички предлагани стоки, отговарят на европейските стандарти за качество и безопасност.

 

Свободният достъп до всяка стока създава удобството да се разгледа отблизо и в детайли, за да направите най-добрият избор.

 

В Бебе магазини Том и Джери, Шумен ще намерите всичко необходимо за вашето бебе - памперси, адаптирани храни, аксесоари, козметика, бебешко бельо и дрешки.

 

Бебе магазини Том и Джери предлагат разнообразен асортимент от детски стоки, играчки и аксесоари на редица световноизвестни фирми-производители, създавайки удобство и комфорт за най-малките.


Богатата гама включва артикули, подходящи за всеки миг от детското ежедневие, от деня на раждането до неговото израстване.

 

Пестейки време, в Бебе магазини Том и Джери клиентите ще намерят всичко необходимо за малките палавници и техните ежедневни нужди, за удобство в дома, за разходки и игри.

 

Заповядайте в Бебе магазини Том и Джери - Аква ООД:

 

град Шумен, ул. Хан Кормисож № 8
тел.: 0899122772


град Шумен, ул. Ал. Константинов № 5
тел.: 0899122888

 

Контакти

Бебе магазини Том и Джери - АКВА ООД

Шумен, ул. Хан Кормисож 8
0899122772, 0899122888