BGRegistar.com

БГ Хандел ООД

pool expert, pvc фолио за басейни, аксесоари и препарати за почистване на басейни, басейн с топлоизолация styropool, басейни grey style, басейни infinity, басейни styropool, басейни велико търново, басейни за вграждане велико търново, басейни за вкопаване цена, басейни и оборудване за тях велико търново, басейни от дърво, басейни с кръгла форма, басейни с кръгла форма grey style, басейни с овална форма, басейни тип осмица, бг хандел, бг хандел оод, бг хандел оод велико търново, бордов камък florida, висококачествени сглобяеми басейни, геотекстилна подложка за басейни, градинско джакузи цена, джакузи с твърди стени, зимно покривало пвц, изграждане на басейни, изграждане на басейни велико търново, модулни басейни soleo за вграждане, модулни басейни за вграждане, монтаж на сглобяеми басейни, монтиране на сглобяеми басейни, надуваемо джакузи mspa, облицоването на басейни велико търново, облицоването на басейни с пвц фолио, покривала за басейни, покривни конструкции за басейн, препарати за басейни, пясъчни филтърни системи, резервно фолио за басейни, сглобяеми басейни от германия, сглобяеми басейни цени, скроено фолио за басейни, соларни абсорбатори за басейни, солна електролиза, филтрационен пълнеж, фирма за изграждане на басейни търново, флотадор за зазимяване на басейни

Информация

ЗА НАС


БГ Хандел ООДPool expert
се управлява от БГ Хандел ООД - фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за качествени решения.

 

Специалзирана в цялостно изграждане, монтаж и поддръжка на басейни, натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден и коректен партньор.


Извършва директен внос на сглобяеми и модулни басейни за вграждане - надземни или вкопани в земята и техническо оборудване за басейни от Германия, Франция, Италия и Португалия.


Дейността на БГ Хандел ООД включва проучване, консултиране, цялостно изграждане и поддръжка на басейни или спа съоръжения.


Притежава всички необходими регистрации, удостоверения и лицензионни документи за професионално и качествено осъществяване на дейността си в условията на лоялна конкуренция и на съвременно Европейско ниво.


Фирмата е специализирана в облицоването на басейни с пвц - фолио, чиити предимства са: лесната поддръжка, бързото изграждане и липсата на скъпоструващи ремонти в бъдеще, за разлика от басейните със стъклокерамика.

 

Необходим Ви е басейн, произведен от качествени материали, гарантиращи дълго и безпроблемно ползване, ако искате това да стане бързо и на разумна цена, се доверете на БГ Хандел. Фирмата предлага надземни или вкопани в земята сглобяеми басейни произведени в Германия.


Ако търсите басейн с топлоизолация, най-подходящ е Styropool, изгражда се от блокчета пресован стиропор, в които се слага арматура и се пълнят с бетон.

 

Дървените басейни са с 5-годишна гаранция и много подходящи за наземен монтаж, защото изглеждат красиво и се вписват в ландшафта на повечето имоти.

 

Чрез модулните системи за изграждане на басейни Solid Pool и Soleo могат да се построят басейни с различни форми и размери. Ако пък искате басейн с преливен улей или басейн Infinity, двата модела басейни предлагат решение и за това.

 

Търсите джакузи, БГ Хандел предлага надуваеми джакузита Mspa, джакузита с твърди стени и градински джакузита - за истинско спа - изживяване на най - изгодните цени.

 

С предлаганите мобилни покрития за басейни от световноизвестния производител Alukov ще удължите значително сезона на ползване на басейна. Освен това телескопичното покритие предпазва басейна от замърсяване, което ви спестява усилията по почистването му като същевременно се намалява и количеството използвани препарати за дезинфекция на водата в басейна.


БГ Хандел ООД държи изключително много на качеството на предлаганите продукти, затова внимателно подбира фирмите доставчици. Поддържа търговски партнорски отношения с: BWT Pool Products GmbH - Germany; Peraqua - Austria; RPI - Portugal и Speck Pumpen - Germany.


На страниците на www.pool-expert.eu ще получите отговор на много ваши въпроси, свързани с правилния избор на басейн и на техническо оборудване за басейна.

 

Услуги

 

Избирайки БГ Хандел ООД получавате:

 

  • Отговор на запитването Ви в рамките на 24 часа и по-бързо.

 

  • 5-годишна гаранция на монтажа на басейна.

 

  • Възможност за разсрочено плащане на продуктите.

 

  • Строително-монтажни работи от добре обучени служители.

 

 

Контакти

 

Николай Димитров - мениджър продажби
тел.: 0887/515-089

 


Ивайло Иванов - мениджър монтажи
тел.: 0888/378-214

 

Е-mail: office@pool-expert.eu

Контакти

БГ Хандел ООД

Велико Търново, бул. Христо Ботев 54
0887515089, 0888378214