BGRegistar.com

БГ Хандел ООД

pool expert, pvc фолио за басейни, аксесоари и препарати за почистване на басейни, басейн с топлоизолация styropool, басейни grey style, басейни styropool, басейни велико търново, басейни за вграждане велико търново, басейни от дърво, басейни с кръгла форма, басейни с кръгла форма grey style, басейни с овална форма, басейни тип осмица, бг хандел, бг хандел оод, бг хандел оод велико търново, бордов камък florida, висококачествени сглобяеми басейни, геотекстилна подложка за басейни, зимно покривало пвц, изграждане на басейни велико търново, модулни басейни soleo за вграждане, модулни басейни за вграждане, монтаж на сглобяеми басейни, монтиране на сглобяеми басейни, облицоването на басейни велико търново, облицоването на басейни с пвц фолио, покривала за басейни, покривни конструкции за басейн, препарати за басейни, пясъчни филтърни системи, резервно фолио за басейни, сглобяеми басейни от германия, скроено фолио за басейни, соларни абсорбатори за басейни, солна електролиза, филтрационен пълнеж, фирма за изграждане на басейни търново, флотадор за зазимяване на басейни

Информация

ЗА НАС


БГ Хандел ООДPool expert
се управлява от БГ Хандел ООД - фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за качествени решения.

 

Специалзирана в цялостно изграждане, монтаж и поддръжка на басейни, натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден и коректен партньор.


Извършва директен внос на сглобяеми и модулни басейни за вграждане - надземни или вкопани в земята и техническо оборудване за басейни от Германия, Франция, Италия и Португалия.


Дейността на БГ Хандел ООД включва проучване, консултиране, цялостно изграждане и поддръжка на басейни или спа съоръжения.


Притежава всички необходими регистрации, удостоверения и лицензионни документи за професионално и качествено осъществяване на дейността си в условията на лоялна конкуренция и на съвременно Европейско ниво.


Фирмата е специализирана в облицоването на басейни с пвц - фолио, чиити предимства са: лесната поддръжка, бързото изграждане и липсата на скъпоструващи ремонти в бъдеще, за разлика от басейните със стъклокерамика.


Ако търсите басейн с топлоизолация, най-подходящ е Styropool, изгражда се от блокчета пресован стиропор, в които се слага арматура и се пълнят с бетон.


БГ Хандел ООД държи изключително много на качеството на предлаганите продукти, затова внимателно подбира фирмите доставчици. Поддържа търговски партнорски отношения с: Hobby Pool Technologies - Germany; Peraqua - Austria; RPI - Portugal и Speck Pumpen - Germany.


На страниците на www.pool-expert.eu ще получите отговор на много ваши въпроси, свързани с правилния избор на басейн и на техническо оборудване за басейна.

 

Услуги

 

Избирайки БГ Хандел ООД получавате:

 

  • Отговор на запитването Ви в рамките на 24 часа и по-бързо.

 

  • 5-годишна гаранция на монтажа на басейна.

 

  • Възможност за разсрочено плащане на продуктите.

 

  • Строително-монтажни работи от добре обучени служители.

Контакти

БГ ХАНДЕЛ ООД

Велико Търново, бул. Христо Ботев 54
0887515089, 0888378214