BGRegistar.com

ББФ-Цеат ООД

Информация

ББФ-Цеат ООДББФ-Цеат ООД е съвременна и модерна, пазарно ориентирана компания със седалище град София.

 

Българо-немско дружество, учредено през 1991 год., със 100% частен капитал, собственост на г-н проф.д.т.н. Франц Деммелмайер, г-н инж. Павел Бояджиев и г-жа Жанет Динкова. На територията на страната дружеството се представлява и управлява от г-н инж. Павел Бояджиев.

 

Дейността на ББФ-Цеат ООД е фокусирана в областта на информационните технологии.

 

Компанията е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки бизнес.


Повече от двадесет и пет години, компанията успешно развива партньорската си мрежа, разполага с 5 сервизни представителства, позиционирани в някои от най-големите градове на България – Варна, Велико Търново, Бургас, Пловдив, Русе. ББФ-Цеат ООД успява да покрие територията на цялата страна.

 

Извършва продажба, поддръжка и ремонт на компютри, гаранционно и извънгаранционно обслужване. Сервизът работи само с лицензиран софтуер, доставен от клиента или закупен от магазина на фирмата. Сервизните услуги се заплащат според текущата ценова листа.


Разполага с екип от специалисти притежаващи дългогодишен опит в областта на обслужването на хардуерни и софтуерни продукти.


ББФ-Цеат ООД работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Държи на коректност и бързо обслужване, предоставяйки продукти и услуги на разумни цени с високо качество, гарантирани от съвременната техника, с която разполага.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата да се наложи като лидер в своя бранш.

Контакти

ББФ-ЦЕАТ ООД

София, кв. Манастриски ливади, ул. Родопски извор 66
029800104, 029556350, 029556351
029556319