BGRegistar.com

БАСФ ЕООД

Информация

БАСФ БългарияБАСФ ЕООД е фирма със седалище град София. Базата обхваща администрацията и продажбите на продуктите, произведени от фирмата-майка BASF SE, Германия и дъщерните фирми Elastogran GmbH, Германия, BTC Кьолн, Германия и BTC Spa, Италия.


Продуктите, произвеждани от тях, са: специални химикали, пластмаси, дисперсии, полиуретани, химикали за строителството, препарати за растителна защита, пигменти, лакове и бои.


BASF е водещ доставчик на суровини за повечето сфери на производство в страната.


БАСФ ЕООД е фирма, позната на българския пазар, вече повече от 47 години. Дружеството е компетентен партньор за всички браншове на икономиката ни, заемайки водещо място в областта на химията.


Фирма BASF съществува повече от 150 години. Дружеството работи със собствено портфолио продукти, включващо химикали, пластмаси, продукти за облагородяване, растителна защита, нефт и природен газ.


БАСФ ЕООД е наложил се надежден партньор за своите клиенти. Дружеството помага на клиентите си да бъдат по-успешни, във всички сфери на индустрията.


Продуктите на фирмата са висококачествени, а решенията интелигентни. Посредством тях BASF успява да отговори на глобалните предизвикателства като: опазване на климата, енергийна ефективност, хранене и мобилност.


Служителите на BASF са над 113 000 души. Фирмата разполага с 6 обекта Verbund и близо 353 производствени обекта.


Компанията работи, съчетавайки икономически успех, социална отговорност и опазване на околната среда.


БАСФ ЕООД осигурява, на своите клиенти в почти всички индустрии, възможността чрез наука и иновации да отговорят на настоящите и бъдещи нужди на обществото.


Продуктите и системните решения на БАСФ, допринасят за съхранението на ресурсите, осигуряването на здравословна храна и хранене и помагат за подобряване на качеството на живот.


„Ние създаваме химия за устойчиво бъдеще.“

Контакти

БАСФ ЕООД

София, бул. България 118, Абакус Бизнес Център, ет. 1
029152058
029152020