BGRegistar.com

БАЛКАН ЕКСПРЕС ТРАВЕЛ АСИСТЕНС ООД

Информация

БАЛКАН ЕКСПРЕС ТРАВЕЛ АСИСТЕНС ООД

Tуристическа агенция „Балкан Експрес Травел Асистенс” ООД е един от водещите туроператори на Балканите, лауреат на премията на Юрий Сенкевич в номинацията за „най-добър туроператор в областта на външния и вътрешния туризъм”.

 

 

 

Фирмата е специализирана в организиране на екскурзии в страната и чужбина, почивки и хотелски резервации в летни и зимни курорти, продажба на самолетни билети.

 

 

 

„Балкан Експрес Травел Асистенс” предлага и индивидуално обслужване на клиенти и задоволяване на техните най-разнообразни интереси.

 

 

 

Ние предлагаме богат избор и варианти за вашата ваканция. 

 

 

 

Нашият девиз е: „Пътешествия и почивки по най-интересните и богати на история градове и комплекси – достъпни по цени и удобства за всеки желаещ”. 

 

 

 

За сезон ЗИМА 2011 / 2012г сме подбрали за Вас най-добрите и предпочитани планински, СПА и балнеологочни курорти в България. Из широкия асортимент от предложения на „БАЛКАН ЕКСПРЕС ТРАВЕЛ АСИСТЕНС”, Вие винаги можете да изберете подходящата за Вас почивка.

 

 

 

Вече 17 години „БАЛКАН ЕКСПРЕС ТРАВЕЛ АСИСТЕНС” разработва най-различни програми за отдих в България. Големият опит в туроператорската дейност ни позволява да предлагаме хотели, с доказана репутация, ползващи се с доверието на нашите клиентите, при изгодни ценови условия.

 

 

 

 

Контакти

БАЛКАН ЕКСПРЕС ТРАВЕЛ АСИСТЕНС ООД

Слънчев бряг, комплекс Sea sun, офиси 1 и 2
055426262